עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    עוגת גבינת בסגנון עוגת גבינת עיזים

    3 תגובות   יום שלישי, 22/11/11, 09:59

     

     

    מאז עוגת גבינת העיזים המנצחת של יואב בר החלו לצמוח מתכונים לעוגות גבינת עיזים,

    לא המתכון הזה ולא אחרים יכולים לו, אבל…

     

    מרכיבים:

    400 גרם גבינת תבור

    100 גרם גבינת מה עז לחתוך לקוביות, או מדליוני גבינת עיזים

    400 גרם יוגורט עיזים משק צוריאל

    חצי כוס סוכר

    5 ביצים

    3 כפות קורנפלור

    3 כפות קמח תופח

    2 שקיות סוכר וניל

    30 גרם חמאה מומסת

    * אפשר לשפר עם שמנת מוקצפת

     ''

    לבסיס או פירורי ביסקוויט, או פירורי לחם\ גריסיני

     

    ההכנה

    להפריד את הביצים.

    להקציף לקצף יציב את החלבונים, לקראת הסוף להוסיף מעט סוכר ושקית סוכר וניל.

    לשמן תבנית בחמאה ולפזר את הפירורים אחיד.

     

     ''

    ''

     

    לערבב את הגבינות, החלמונים , הקמח, הקורנפלור,החמאה המומסת, הסוכר וסוכר וניל, והיוגורט. לתערובת אחידה. רצוי במעבד.

     

    לערבב בעדינות עם קצף הביצים ( אפשר גם קצפת של שמנת בנוסף)

    לצקת לתבנית.

    אני יצקתי גם לכוסות אלומיניום קטנות להגשה נפרדת – טוב לאירוח.

     ''

    ''

    תנור מחומם 180 מעלות 40 דקות

     ''

    ''

    ''

    בתיאבון

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        28/11/11 23:53:

      נראה משובח

      ולפי ההסבר

      אפילו לא מסובך

      24 ש'

        23/11/11 13:01:
      ומתי אנחנו טועמים?
        23/11/11 08:03:
      נראה טוב!!

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון