עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    גספאצו סלק עם גבינת מה עז

    1 תגובות   יום שישי , 18/11/11, 08:07

     

     

    אמנם מרק קר בדרך כלל, אולם אפשר לתת לו חימום קל והוא יתאים לארוחת הערב.

    הכנה קלה יחסית, רק להיזהר עם הסלק…

     

    מרכיבים

     

    סלק אחד

    2 כוסות ציר מרק ירקות עשיר

    גבינת מה עז של משק צוריאל

    מלח

    פלפל שחור

     ''

    ''

    ההכנה

    אופים את הסלק בתנור שעה ב 200 מעלות. ( בניר כסף) מצננים וקולפים.

    חותכים לקוביות וטוחנים במעבד מהיר.

    מוסיפים את ציר העוף וטוחנים היטב.

    מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.

    מכניסים 2 מדליוני גבינת מה עז לתוך כל קערית הגשה.

    '' 

    אפשר לתת חימום של 45 שניות למנה במיקרו.

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/11/11 13:09:
      סלק הוא אחד הירקות האהובים עלי, בעיקר בגלל המגוון שאפשר לעשות איתו וכל דרגות הטעם - ממתוק ועד חריף.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון