עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    "כשהארי פגש את הסלט" -המלצה על בלוג אוכל אחד ביום:

    5 תגובות   יום שלישי, 1/11/11, 17:57

    ולבעלה בכלל קוראים כריס..

    ''

    -

    נפגשנו במקרה , הוקסמתי מהרגע הראשון. ההתלהבות היתה כה גדולה כך שראיתי חובה לרוץ ולספר לחבר'ה-

    אתם קוראי היקרים. הכיצד לא ידעתי שהוא כבר בן שלוש וחצי..(הבלוג).

    מדובר בבלוג אוכל משובח .דובר אנגלית, יליד שנת  2008 וכבר רץ. בעלת הבלוג כותבת הקדמה מחוייכת שעוסקת בעיקר בבעלה ששמו בכלל כריס.

    לעומתה, כריס יגיע למרכול השכונתי רק בכדי לרכוש 'פיצה קפואה' או גלידה ארוזה בדמות סנדוויצ'ים קטנים. הוא מעולם לא החזיק בידו סכין שף או ספר בישול..

    והיא, מנהלת בלוג אוכל לתפארה.הבלוג מתמחה בצילומי שוק ואוכל עונתי על בסיס קבוע. התוצרת היומית שנרכשה פרוסה על עץ חום ונאה. הגברת  מעידה על עצמה שהיא איננה בשלנית או צלמת אוכל בהכשרתה אך התיעוד המצולם שלה , הן את השווקים והן מתכונים שהיא מכינה מהתוצרת היומית שנרכשה  בשוק מצויינים. 

    -

    ''

    למה אהבתי את הבלוג ?/מדוע הבלוג משובח ?

    -

    - דף הבית וכל דפי הבלוג נוחים ונעימים למראה.

    - שם הבלוג מצויין !

    - העיצוב של הבלוג על רקע לבן נותן במה למזון, לתוצרת השוק הצבעונית כל כך במילא.

    - הבלוג כולל קטגוריות לפי נושאים, לא הולכים לאיבוד

    - הבלוג כולל ארכיב נוח לניווט

    - המתכונים מעוררי תיאבון

    - הבישול הוא 'עונתי'

    - בבלוג רשימת פוסטים אחרונים כולל פוסטים שנצפו יותר

    - הבלוג כולל רשימת בלוגים אחרים מומלצים

    - הצילום בבלוג מקצועי

    - רעיון הבלוג מקורי

    - אין פרסומות ובכלל הצניעות שולטת

    - המתכונים בחלקם מקוריים וכולם מעניינים

    - הבלוג מתובל בהומור - תבלין מצויין צוחק

    - המתכונים רהוטים וכתובים באופן מקצועי

    - המתכונים כוללים את ציון מקורות המתכון ,כולל קישורים- אם זה ספר/מגזין/מקור אחר/עצמי (פחות פופלרי בארץ)

    -

    מתכון לדוגמא מתוך הבלוג- (מקורו של המתכון במגזין גורמה האמריקאי)

    -

    ''

    מקור: http://whenharrymetsalad.com/2011/04/03/ginger-syrup-what-to-do-with-it/

     

    סירופ ג'ינג'ר

    החומרים:

    450 גרם ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ

    5 כוסות מים

    כוס וחצי סוכר לבן

    רבע כפית מלח

    ההכנה:

    לשים את הג'ינג'ר והמים בסיר גדול , להביא לרתיחה על להבה בינונית .

    לבשל בסיר החצי מכוסה במשך כ- 45 דקות.

    להסיר מהלהבה , לכסות ולהניח למשך 20 דקות.

    למעוך ולהעביר את הג'ינג'ר והמים דרך מסננת.

    את הנוזלים המסוננים להחזיר לסיר ולהוסיף את הסוכר והמלח.

    לחמם עד להמסת הסוכר.

    לצנן לחלוטין. לאחסן.

    -

    הסירופ מתאים כבסיס למשקאות שונים בתוספת וגיוון-

    תה, מים, לימון ואלכוהול.

    זה מקור המתכון שם תמצאו רעיונות טובים לשימוש בסירופ הג'ינג'ר.

    -

    ובגלל התרד והביצה הזו נכנסתי למטבח ! (לאכול משהו) קריצה

    ''

    מקור הצילום והמתכון

    --

    * לכניסה לבלוג לחצו כאן

     

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS

      צטט: ...אירית... 2011-11-01 18:13:37

      בלוג יפיפה. והתמונה הזו של החתול עם הירקות מזכירה לי את חיתוך הסלט אצלי. תמיד יש חתול ליד. ומי שלא טוב לא, שלא יאכל! :) תודה. נהדרת כתמיד.

       --

      מעניין אצלך קריצה ,  תודה יקירתי . כייף לי שאת פה.

      תודה . (אני מחפשת שורש ג'ינג'ר גדול)
        2/11/11 07:53:

      באמת בלוג נחמד.

      אני אוהב לדפדף בבלוגם, כי מכול אחד אפשר ללמוד משהו מנסיונם האישי של הכותבים.

      תודה.

        2/11/11 07:50:

      באמת בלוג נחמד.

      אני אוהב לדפדף בבלוגם, כי מכול אחד אפשר ללמוד משהו מנסיונם האישי של הכותבים.

      תודה.

        1/11/11 18:13:
      בלוג יפיפה. והתמונה הזו של החתול עם הירקות מזכירה לי את חיתוך הסלט אצלי. תמיד יש חתול ליד. ומי שלא טוב לא, שלא יאכל! :) תודה. נהדרת כתמיד.

      ארכיון

      פרופיל