עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    כרובית צלויה (פופקורן כרובית) על פי בוב בלומר :

    5 תגובות   יום חמישי, 27/10/11, 10:53

    בוב בלומר ידוע כבשלן נועז ולא שגרתי . מוציא לאור של ספרי בישול, כוכב תוכניות בישול אמריקאי ואמן שלא מפחד לשחק עם אוכל.את הקריירה שלו החל בוב בתחילת שנות ה- 90 ומאז הוציא לאור כבר מספר ספרי בישול. מתכון הכרובית של בוב , המכונה 'פופקורן כרובית' הוא למעשה כרובית מפורקת לפרחים וצלויה בתנור (המתכון מעובד ולקוח מספרו The Surreal Gourmet) . הרעיון פשוט והתוצאה טעימה ונחטפת.

    הכרובית הטרייה מחולקת למספר חלקים , לא קטנים. מעורבת עם שמן זית ותיבול (או רק מלח גס) ונאפית בתנור חם.

    -

    ''

    -

    איך מכינים ?

    מחממים תנור לחום גבוה 210 מעלות.

    מפרידים כרובית (לערך במשקל 700-800 גרם) נקייה ,טרייה ויפה לפרחים בגודל בינוני. חשוב שחלקי הכרובית לא יהיו קטנים מדי אחרת יתייבשו וישרפו בזמן האפייה.

    יוצקים לקערה גדולה 4 כפות שמן זית וכפית מלח גס.

    מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים (עם הידיים) .

    מסדרים את הכרובית  בשכבה אחת על נייר אפייה בתבנית הגדולה והשטוחה של התנור.

    אופים בתנור החם למשך 50-60 דקות.

    במהלך האפייה מוציאים והופכים את הכרובית .מומלץ להפוך כל רבע שעה (לקראת סוף האפייה ניתן להפוך כל 12-13 דקות).

    הכרובית המוכנה תהיה זהובה -שחומה,קריספית/ רכה (לבדוק עם מזלג) וטעימה.

    לזלול מיד. (מותר עם הידיים כ- 5 דקות לאחר שזה מוכן)

    -

    גיוונים:

    - לתבל באבקת שום

    - לתבל בפלפל צ'ילי גרוס

    - לתבל בפלפל שחור גרוס טרי

    - לבזוק מעט סוכר חום/פירורי לחם

    - לבזוק מעט פרמזן (בעשר דקות האחרונות של האפייה)

    -

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        30/10/11 06:42:

      חיוךאוחחחחחח כרובית.
      את כל התבנית לבד........

        30/10/11 06:18:

      תודה על המתכון

      נשמע לי נהדר!!!!

      תודה רבה חברים.
        28/10/11 14:50:
      ירק מדהים. אפוי, מאודה, מטוגן, בכל דרך.
        27/10/11 17:13:
      אני אוהבת כרובית על כל צורותיה!

      ארכיון

      פרופיל