עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    30 ביסקוטי נוסח טוסקנה:

    2 תגובות   יום שני, 24/10/11, 14:18

    שלושים ביסקוטי לא דקים, לא עבים, לא מתוקים מאוד ,מתובלים בשקדים ,גרידת לימון ווניל. הכנתם מהירה, ריח האפיה נעים. אפשרי להגיש עם קונפיטורת תאנים .

    -

    ''

     

    ביסקוטי נוסח טוסקנה

    כ-30 עוגיות

    החומרים:

    3.5 כוסות קמח רגיל = 490 גרם

    1 כוס סוכר לבן = 200 גרם

    2 כפיות אבקת אפיה = 8 גרם

    60 גרם חמאה רכה

    2 ביצים L

    חצי כוס חלב

    כפית תמצית וניל

    גרידה /זסטים מלימון בינוני

    חצי כפית מלח דק

    כוס שקדים שלמים ,לא מולבנים = 120 גרם שקדים 'טבעיים'

    אופן ההכנה:

    לחמם תנור לחום בינוני נמוך 160 מעלות.

    לרפד תבנית גדולה בנייר אפייה.

    בקערת המיקסר לערבב:

    קמח, סוכר ואבקת אפיה.

    להוסיף את החמאה (היא רכה, לחתוך למספר נתחים) לערבב הכל יחד.

    בקערה קטנה נפרדת לטרוף יחד:

    ביצים, חלב, וניל,גרידת לימון ומלח.

    להוסיף את תערובת הביצים לתערובת הקמח.

    לערבב עד לקבלת בצק אחיד (זה קורה מהר).

    לבחוש פנימה את השקדים.

    לחלק את הבצק לשני חלקים (בעזרת ידיים רטובות זה קל).

    ליצור 2 כיכרות ארוכות במידות 30 ס"מ על 5 ס"מ על נייר האפייה.שתיהן יכנסו לתבנית אחת.

    לאפות כ- 35 דקות או עד שזהוב חום.

    להוציא את הכיכרות מהתנור ולצנן במשך כ- 15 דקות.

    להנמיך את חום התנור ל- 150 מעלות.

    לפרוס את הכיכרות לפרוסות ,(כל כיכר כ-15 פרוסות).

    להניח בתבנית, כל ביסקוטי על צידו ולאפות עוד 15-17 דקות (להפוך פעם אחת באמצע האפיה)

    לצנן ולאחסן בצינצנת אטומה.

    גיוונים:

    לאוהבי מתוק - להוסיף עוד רבע כוס סוכר.

    לחובבי שקדים - להגדיל את כמות השקדים בחצי כוס.

    -

    ''

    * הנה בלוג אוכל איטלקי ללקק את האצבעות (באיטלקית) + עוד אחד.

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      תודה !
        27/10/11 18:35:
      ללקק ת'אצבעות. אין ספק :-)

      ארכיון

      פרופיל