עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    פשטידת תרד

    1 תגובות   יום שישי , 21/10/11, 20:15

    1 חב' ( 400 גר') תרד טרי( אוסטרלי)

    1 קופ' גבינה לבנה סקי

    6 כפות גבינה צהובה

    כף פרמזן ועוד אחת לציפוי

    3 ביצים

    2 כפות גדושות קמח שטיבל לפוקצ'ה

    כפית מחוקה אבקת אפיה

    מלח

    אורגנו

    שמן זית

     

    את התרד חולטים ללא מים , סוחטים וחותכים

    מערבבים את כל החומרים. יוצקים שמן זית לתבנית מלבנית ויוצקים את התערובת לתבנית.

    מצפים בפרמזן

    מכניסים לתנור חם 200 ומורידים ל 180 לארבעים דקות. מוציאים בהתאם להשחמה.

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/10/11 11:07:
      בדיוק בשבילי!

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון