עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    חזה עוף בקארי

    0 תגובות   יום חמישי, 20/10/11, 19:49

    חומרים: לקארי

    2-3 בצלים קצוצים

    5 שיני שום ( השתמשתי בטעות ב 2 )

    3 ס"מ  ג'ינג'ר מרוסק

    1 כפית מלח מחוקה

    חצי כפית פלפל שחור

    כפית משחת קארי ירוק

    2 כפיות גראם מסאלה

    חצי כפית כורכום

     

    חומרים לרוטב

    2 כפות עגבניות מרוסקות ועוד עגבני טריה מרוסקת

    1 קופסא חלב קוקוס

    פטרוזלייה או כוסברה קצוצות

     

     

    1 ק"ג חזה עוף פרוס לנתחים

     

    ''

    ראשית מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים כמה דקות.

    מוסיפים את התבלינים וממשכים לטגן ולערבב.

    אחרי חמש דקות מוסיפם את העגבניות המרוסקות ומערבבים ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.

    (אפשר להוסיף חצי כוס מים )

     

    מוסיפים קופסא חלב קוקוס ומערבבים ומבשלים להרתחה ובישול.

     

    ''

    מקפיצים את החזה בשמן עמוק ומעבירים לרוטב לבישול של דקה.

    מוציאים את הבשר, מצמצמים את הרוטב עוד חמש דקות ובונים את המנה

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון