עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    פורלים בפסטו

    0 תגובות   יום ראשון, 16/10/11, 19:12

     

     

    את ההשראה למנה הזו קיבלתי בסדנה של דגי הדן עם שמן אבוקדו אותה העביר השף אריק פורת ממלון דן אכדיה.

    אולם את הפסטו המיוחד הזה למדתי מהשף טארק שהואן.

     

    לפסטו:

    חצי צרור פטרוזיליה

    חצי צרור נענע

    חצי חבילה ריחן

    2 כפות עלעלי טימין

    בצל קצוץ דק דק

    3 שיני שום קצוצים

    כף חרדל דיז'ון

    חצי כוס שמן זית

    כף חומץ 5%

    מלח פלפל

     

    קוצצים את העלים וטוחנים עם שמן במעבד מהיר וחזק

    מוסיפים את הבצל, השום, החרדל, החומץ, והתבלינים ונותנים סיבוב מהיר לערבוב.

    אם מתאפקים מניחים ליום

    http://www.youtube.com/watch?v=yJqFnDihjOA&feature=player_embedded

     

    עדיף להשתמש בפילטים נקיים מעצמות של דגי פורל מחוות דגי הדן, או לפלט לבד…

     

    יוצקים מעט שמן אבוקדו בתבנית, מניחים את הדגים עם העור כלפי מטה, יוצקים מעט שמן אבוקדו מעל ומפלפלים.

    מורחים את הפסטו על הדג, ומפזרים מעט פנקו ליצירת ציפוי פריך מעט.

     

    מכניסים לתנור חם 180-200 ל 12 דקות.

    ''

    ''

     

    מגישים בתיאבון

    ''

     

    ''

     

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון