עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    "ביצת הפלא" - ההתנסות שלי.

    37 תגובות   יום שישי , 14/10/11, 19:30

    ''

    אני בעייתית כשזה מגיע למילה "פלא". לא מאמינה בפלאות (חוץ מאשר בנס שקרה בלידתו של בראד פיט...). לכן כשקיבלתי להתנסות את ערכת "ביצת הפלא" – שהבטיחה לי להאריך את חיי הפירות והירקות במקרר, הייתי סקפטית.

    מצד שני, אני מכירה את הבעיה וסובלת ממנה לא אחת – אנחנו עורכים את הקניות השבועיות בתחילת השבוע, ואז יש לי שתי אפשרויות – אם אני קונה ירקות באותה הקניה, רוב הסיכויים שהם יגיעו לארוחת השבת שאחרי , רקובים וחלושים. מצד שני, אם אני לא אקנה, אני אצטרך ללכת במיוחד ביום חמישי, ולא תמיד יש לי זמן.

    הפתרון שלי עד עכשיו היה עטיפת כל ירק וירק לחוד בניילון נצמד, מה שהאריך את חייו אבל בזבז לי המון זמן וניילונים. אז הסכמתי לערוך את הניסוי. בשתי מגירות מקרר שונות הנחתי עגבניות, ללא ניילון כמובן – אחת יחד עם "ביצי הפלא" והשניה ללא. חיכיתי עשרה ימים. התוצאות בתמונה שלפניכם.

    ''

    לא ניסיתי על ירקות אחרים, וזו ההתנסות הפרטית שלי, ובהתנסות הזו ניכר בהחלט הבדל בין ירק ששהה יחד עם "ביצת פלא" לבין אחד שלא. מצד שני, לא תמיד אנשים ישאירו ירקות במקרר עשרה ימים. מצד שלישי, אם כבר אנשים שוכחים איזו עגבניה בודדה או מלפפון, עדיף למצוא אותו אחרי שבועיים במצב טוב מאשר במצב של ריקבון מתקדם.

    הפטנט הוא חומר טבעי שסופח את גז האתילן, הוא הגז שנפלט מפירות וירקות ומזרז את הבשלתם (או ריקבונם). הגז שבאופן רגיל מצטבר במקרר האטום ומקלקל את הירקות והפירות, נספג בשקיק שבתוך הביצה, ובכך לא פוגע בירקות. החומר אמור להספיק לשלושה חודשים ואחר כך ניתן לרכוש שקיק מילוי חדשה.

    את הביצים ניתן לרכוש ברשתות השיווק והמזון במחיר שבין 28 ל34 שקלים, ולדעתי שווה לנסות ולראות איך זה עובד אצלכם והאם זה ימנע השלכה של ירקות רקובים.

    דרג את התוכן:

      תגובות (37)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        31/10/11 22:33:
      תודה על ההמלצה .. ! (: ביצה עם עתיד .. !
        30/10/11 14:27:

      פטנט מעניין - שקיומו כבר גונב לאזנינו.

      השאלה אם הוא שווה את המחיר, עבור אלה - כמונו - שקצב הצריכה שלהם, של ירקות ופירות, מהיר מקצב רקבונם, אוהבים ויכולים ללכת לשוק לעתים מזומנות (מנפלאות הפנסיה...).

      מכל מקום אני משוכנע ששום דבר לא ימנע ממני השלכה של ירקות רקובים :).

        29/10/11 14:41:
      וואלה, פתרת לי בעיה...
        28/10/11 15:26:
      שווה לנסות ותודה
        27/10/11 22:12:
      מנפלאות הפטנטים ... מי אמר שאין פלאות.?? חוץ מזה אני פלאות (נשבעת בחילזון שלי)
      וואלה?מגניב
        27/10/11 19:55:
      כמה חיכיתי להמצאה כזאת!! נפלא.
        27/10/11 12:35:
      פטנט. נחוץ במיוחד אצל מי שעגבניה יכולה לעבור לגור אצלו
        27/10/11 12:29:
      "תודה על המידע .. " *
        25/10/11 15:48:

      בינתיים,

      ניתן גם לשים את המלפפונים הירוקים,

      בשקית נפרדת,

      כאשר מניחים נייר סופג רגיל,

      בתחתית השקית.

      סוגרים את השקית, ומניחים אותה בתוך שקית נוספת.

      שווה נסיון...

      המלפפון מרשים ביותר גם לאחר שבוע.

      -

      כמובן שלא לשים באותה המגירה את המלפפונים עם העגבניות.

        24/10/11 09:08:
      מסכים ששווה לנסות את הפטנט הזה שצצש עדיף על הניילון...
        24/10/11 00:31:
      יש כאלה דברים?
        23/10/11 14:23:

      תודה על תשומת ה''

      יונהשבוע טוב 

        21/10/11 22:29:

      תודה יקירה,

      נשמע רעיון בכלל לא רע....

        21/10/11 08:06:
      נשמע פטנט טוב...
      אבל אין סיכוי שירקות ישרדו אצלי שבוע..
      כל שלושה ימים כבר לא תמצא עגבניה...
        19/10/11 09:33:
      נשמע כדבר גדול ......חייבת לנסות...גם אצלי הירקות מגיעים למצב "בשל מידיי " .....תודה שהבאת ! חג שמח :))
        17/10/11 14:29:
      וואלה נפלא חבל שנגמרו הכוכבים- תודה
        17/10/11 09:27:
      מעניין, שווה ניסוי ובדיקה. תמיד לומדים דרך הרגליים. תודה
        17/10/11 08:16:

      -

      כוכב* של מועדים לשמחה.

      הבלתי צפוי והבלתי חזוי - צפוי וחזוי מראש.

      הסוד של חג הסוכות...

      "והיית אך שמח - אח שמח".

      זה לעומת זה עשה הבורא.

      http://cafe.themarker.com/post/2386260

        17/10/11 00:05:

      היי שוש

      תודה על ביקורך ומחמאתך אצלי

      ואשמח בהחלט לנסות את ביצת ה"פלא"

      חג סוכות שמח

      מהדס.*

        16/10/11 21:52:
      חג שמח ושנה טובה.
        16/10/11 21:12:

      מניסיון שלי מקרר חדש הוא כמו ביצת פלא.
      המקרר הישן שלי הלך וראו זה פלא הירקות לא נרקבים.
      באמת לא הכרתי לפחות אדע שיש פתרון אם הבעיה תופיע שוב:)

        16/10/11 17:53:
      חג סוכות שמח לך.
        16/10/11 17:02:
      פלא :))
        16/10/11 16:48:
      תודה שטרחת והבאת. חגים שמחים עם ירקות רעננים לך (-:
        16/10/11 13:18:

      צטט: הדרדק 2011-10-15 21:06:20

      ואם לא יצליח את תחזירי לי את הכסףצוחק

      ________________________

      אין לי כסף. יש לי עגבניות... בכל מני מצבי צבירה...

       

        16/10/11 08:02:
      טוב שנכנסתי... :))) אני חייבת לנסות אותה.... שבוע וחג שמח...
        16/10/11 00:56:
      אוהבת את הראש שלך. מועדים לשמחה.
        15/10/11 21:06:

      ואם לא יצליח את תחזירי לי את הכסףצוחק

        15/10/11 20:41:

      צטט: קביאר 2011-10-15 18:16:44

      לא הבנתי, צריך למלא את הביצה הזו בחומר? מחליפים חומר בביצה כפי שמחליפים בטריות או פילטר? יש הוראות הפעלה על השקית? בשביל סכום כזה שווה לנסות למרות שבחורף ירקות מחזיקים שבוע כמו כלום


      _____________________________

      הביצה באה עם שקיק בתוכה, כמו שקיק תה, עם חומר בפנים (בערך כמו שקיות של חומר נגד עש לארונות). אחרי שלושה חודשים כנראה שהשפעת החומר פגה ואז פותחים את הביצה (היא מתברגת) ושמים שקיק חדש בפנים. הם כותבים שניתן להשתמש בשקיק הישן (כשפותחים אותו) כדשן. אין לי גינה או עציצים ככה שזה לא רלוונטי לי.

      יש הוראות על האריזה.

       

        15/10/11 19:53:

      רעיון מצוין. אם זה גם עובד על אחת כמה וכמה. ננסה.

        15/10/11 18:16:
      לא הבנתי, צריך למלא את הביצה הזו בחומר? מחליפים חומר בביצה כפי שמחליפים בטריות או פילטר? יש הוראות הפעלה על השקית? בשביל סכום כזה שווה לנסות למרות שבחורף ירקות מחזיקים שבוע כמו כלום
        15/10/11 12:57:
      נשמע מאד מעניין ואפילו די מבטיח
        15/10/11 09:49:
      ננסה, מה כבר נפסיד...
        15/10/11 01:05:

      צטט: עידו*.* 2011-10-15 00:58:57

      יופי של פטנט, ויופי של פוסט... כל הכבוד על ההשקעה והניסוי! לא כתבת, האם הביצים אצלך במקרר או שהחזרת אותן למקומן הטבעי...?

       

        14/10/11 23:11:
      תודה על העצה המועילה,חג שמח יקירה ♥
        14/10/11 19:36:
      רעיון נחמד, אני לעומת זאת דוגל בשיטת קנה כפי יכולתך לאכול, ככה הכל טרי, וזורקים מעט מאוד. חג סוכות-שליט שמח