עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    מרק מנגולד עם שעועית לבנה וגרגרי חומוס לסתיו

    2 תגובות   יום חמישי, 13/10/11, 18:16

    הסתיו הגיע ועמו המרקים הטעימים…

     

    ''

    מרכיבים:

     

    1-2 צרורות של מנגולד

    1/2 סלרי עלים

    חצי צרור פטרוזיליה

    כוס שעועית לבנה

    כוס חומוס

    בצל

    גזר

    2-3 שיני שום

    כמון

    פלפל שחור

    כורכום

    שמן זית

    קורט אבקת אפיה/סודה לשתיה

     

    ציר עוף/ מים וחלקי עוף

     

     

     

     

    ההכנה

     

    משרים את החומוס עם השעועית לילה במים עם מעט אבקת אפיה.

    לפני ההכנה רצוי לקלף בקלות את הגרגרים ( אפשר עם מגבת)

     

    חוצים את הבצל, חצי קוצצים ומטגנים בשמן הזית. מוסיפים את הקיטניות ומטגנים מעט.

    מוסיפים ציר עוף ומבשלים שעה. מוסיפים  את הגזר החתוך, את הכרפס, הפטרוזיליה, השום החתוך,תבלינים ואת המנגולד החתוך עם החלק הלבן. מבשלים בסיר סגור שעתיים.

     ''

    בתיאבון

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        14/10/11 00:15:

      צטט: לילית בת גרב 2011-10-13 18:18:21

      נשמע מצויין. אני אוהבת מנגולד ומרקים בחורף. תודה :)

       

      הסתיו הגיע אז קדימה , מספיק שהתאפקנו  כל הקיץ

      תודה

        13/10/11 18:18:
      נשמע מצויין. אני אוהבת מנגולד ומרקים בחורף. תודה :)

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון