עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    פלחי הום פרייז

    0 תגובות   יום חמישי, 13/10/11, 12:00

     

     ''

    יש כמה וכמה גרסאות להום פרייז, חלק מכינים עם חלב קוקוס וצ'ילי שזה בהחלט נהדר

    והפעם הכנתי פלחים מטוגנים עם סיומת של צ'ילי חריף מתוק.

     

    2 תפ"א חתוכים לרבעים לאורך

    להרתיח סיר עם מים

    להכניס ל3 דקות ברתיחה ( הוספתי קורט מלח עבה)

    להוציא למסננת וליבש גם עם מגבת

    בסיר לשים שמן קנולה ולטגן את רביעי תפ"א מכל צד שיקבלו צבע

    הוצאתי והנחתי בתבנית לתנור שחומם מראש למכסימום

    הורדתי את החום ל 200 טורבו.

     

    כעת הכנסתי לאותו השמן פלפל אדום מתוק קצוץ, 3 כפות צ'ילי תאילנדי, כפית סילאן, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה.

    וטיגנתי. אחרי עשרים דקות עד חצי שעה בתנור, יצקתי את הצילי על תפוחי האדמה לרבע שעה נוספים בתנור עד שמוכנים.

    ''

     

    ''

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון