עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    אירועי שוקולד מרחבי העולם - חלק ב'

    3 תגובות   יום חמישי, 13/10/11, 10:42

    6. לעבוד עם שוקולד (כמעט) כמו שוקולטייר - צרפת

    לחברת ולרונה טופ שפים מהטובים בעולם. מתברר שאינך צריך להיות דווקא שוקולטייר מתחיל/מומחה בכדי ליטול חלק באחד מקורסי השוקולד אותם מעביר בית הספר. כל אחד יכול ללמוד בקורס שוקולד בין יומיים (בעלות של $385 ) בבית הספר בסמוך לעיר ליון. בתי ספר נוספים של ולרונה בפריז ובטוקיו.

    -

    ''

     
    לפרטים כאן

    -

    7. מזרקה פרטית של שוקולד - אנגליה

    מלון הבוטיק האנגלי ישלח לכם לחדר מזרקה של שוקולד בצירוף תות שדה (לטבילה בשוקולד הנמס). זאת כמובן לאחר שנטלתם חלק בסדנת השוקולד (לימוד הכנת טראפלס) במטבח המלון .. (יש גם סדנא לעשיית 'נעלי' שוקולד מעוצבות).

    המלון אפוף אווירת שוקולד ושמנת מתוקה. תוכלו לבחור לישון על מצעים בדוגמא של שוקולד חלב, ליהנות מקוקטייל שוקולד וקרפ שוקולד מפנק כבר עם ארוחת הבוקר שלכם. חדר זוגי יעלה 165$ והשתתפות בסדנת שוקולד בעלות של 74 דולר ליחיד.

    כל זה מתרחש במלון הבוטיק האנגלי : Chocolate Boutique Hotel.

    פרטים כאן

     

    The Chocolate Boutique Hotel

     

    צילום מאתר המלון

    8. שוקולד ויין - אוסטרליה

    ל ChocoVino מקום טוב בין עשרת סיורי האוכל-יין הטובים ביותר שניתן למצא בדרומה של אוסטרליה.

    כאן סרטון פרומו בן 6 דקות על המקום. התענוג יעלה 10-20$ לאדם כולל היין.

    לפרטים כאן-

    -

    ''


    9. מלון זאכר - אוסטריה

    הספא של מלון Hotel Sacher בוינה מספק סימפוניה של שוקולד ,לעומת טורט הזאכר הידוע אינה אכילה כלל.

    טיפול בן שעתיים הכולל פילינג עשוי תמצית חמאת קקאו, מסיכת שוקולד עשירה המפנקת את הגוף ומתוארת כ sweet chocolate body care .עלות הפינוק 250$ , חדר במלון כ- 508$ .

    לפרטים כאן

    -

    ''

    -

    10. פארק השוקולד - סין

    בשנה שעברה האירוע התקיים בביג'ין, השנה בשנחאי - פארק השוקולד הגדול הולך להיות האירוע של החורף הקרוב החל מחודש דצמבר 2011 ועד פברואר 2012. בקרוב חצי מיליון איש צפויים לפקוד השנה את ארץ הפלאות עשויה כולה שוקולד. נקודות ציון עיקריות בשנחאי יוצגו מפוסלות שוקולד ועוד הפתעות רבות. מיקום : Himalayan Centre, Pudong

    -

    חלק א'

    -

    הרימונים שכאן צולמו אתמול בשוק. שעת צהריים והשוק (כולל שוק הפרחים) עייף. שפע של רימונים ומוכר הביצים שביקש ממני-

    'אל תצלמי לי את הביצים' .(הביצים בדוכנו היו סדורות בתבניות בצבע ורוד פסטל וזה היה מראה יפה),לשמחתי יתר רוכלי השוק היו נחמדים יותר קריצה. מוכר הדלעת לדוגמא נתן לי הסבר מעניין על שיווק/שימור דלעת בעודי בוחנת את נתחי הדלעת הענקיים אצלו בהם הזרעונים נבוטים (!)  .

    אגב דף הפייסבוק של שוק קחתן של ספרי בישול משומשים וללא תמורה פתוח לכולם .

    -

    ''

    מועדים לשמחה !

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        16/10/11 11:08:
      מרתק!!
        13/10/11 18:58:
      תודה פנינה . חדר זוגי עם /בלי פינוקי שוקולד הולך ..
        13/10/11 11:48:

      איזה יופי !!

      התפלאתי למחירו של מלון הבוטיק האנגלי, יחסית זול והמיקום נפלא. שלא נדבר על רעיון מזרקת השוקולד....

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין