עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    פטנט לקילוף שום בעשר שניות !

    9 תגובות   יום רביעי, 12/10/11, 10:26

    טוד קולמן עורך מדור האוכל במגזין המשובח סוואר מציע פטנט לקילוף שום בשניות ספורות בלבד.

    איך עושים את זה ?

    מפרידים את שיני השום.

    מכניסים את השיניים לקערת מתכת גדולה.

    מכסים בקערה נוספת באותו הגודל בדיוק.

    מנערים היטב במשך 10 שניות או יותר.

    האם יש לנו כאן פטנט ?

    ''

    * סרטונים נוספים של עורך הוידאו אלכס ליסובסקי כאן

    דרג את התוכן:

      תגובות (9)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        15/10/11 19:58:
      :)
        14/10/11 23:44:

      מעניין יאיר.

      לדעתי המתכת 'מכה' חזק יותר. יקירי שבבית סבר שהניעור החזק קילף את השום ואולי שיני שום אחדות

      אינן שלמות (מה שלא נראה בסרטון).

      קראתי על גלילי הסיליקון ועדיין עובדת בשטיה הישנה והמעצבנת.. לקלף שום ידנית (בוחרת שיני שום גדולות ולא מתוצרת סין..)
      לגבי היד אין כל ספק קריצה.

      תודה

        14/10/11 20:19:

      צטט: בלוג אוכל 2011-10-13 15:43:59

      תודה חברים. זה לא עובד עם קערה מפלסטיק.. ניסיתי . יאיר, מצריך יד לא קלה , פחות נשית..
      אני מניח שהמתכת גורמת לריאקציה כלשהי

      אגב, בעבר נמכרו גלילי סיליקון שלתוכם נדחפו השיניים וגלגלו על משטח. אני לא יודע מה בדיוק עזר אבל אותה תוצאה

      בכל אופן, לגבי היד הלא נשית - אני מסודר מגניב

       

        13/10/11 16:28:
      "זהב" של סרטון. מייד מכניס לשימוש.
        13/10/11 15:43:
      תודה חברים. זה לא עובד עם קערה מפלסטיק.. ניסיתי . יאיר, מצריך יד לא קלה , פחות נשית..
        12/10/11 13:55:
      :-) תודה
        12/10/11 13:40:
      לא האמנתי למראה עיני...:-) אנסה בקרוב את הנס הזה
        12/10/11 10:38:
      תודה!
        12/10/11 10:38:
      במקרה של הסרטון נראה לי שהמכה שלו היא שהפרידה את השום מהקליפה. גם אני מוחץ את השום תחת סכין וכך הקליפה נפרדת מהשום

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין