עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פורל בחמאה שמן זית שום ושקדים מולבנים

    3 תגובות   יום שבת, 24/9/11, 17:44

     ''

    ''

     

    בעקבות סדנא של דגי פורל מחוות הגידול של דגי הדן ושמן אבוקדו,שהייתה מצוינת.

    קיבלנו שם גם דגים להתנסות. אז מיד הכנתי מתכון, ניתן להכין גם עם שמן אבוקדו, ואני אנסה  במתכון הבא.

     

    הכנתי בעצם דג פורל קלאסי

     

    מרכיבים:

     

    3 דגי פורל

    50 גרם חמאה

    מיץ מחצי לימון

    חצי צרור פטרוזיליה

    תימין ( קורנית)

    3-4 כפות שמן זית

    5 שיני שום קצוצות

    שקדים מולבנים

    פלפל שחור גרוס טרי

    מלח

     

     

     

    ההכנה

     

    ממיסים את החמאה מוסיפים 2 כפות שמן זית. מוסיפים את השום מטגנים דקה, מוסיפים פטרוזליה קצוצה ועלי תימין, מיץ לימון. מטגנים כדקה.

     

    מפזרים חלק מהתערובת על תבנית, מניחים כמה ענפי תימין, שום קצוץ.

    ממלאים את הבטן של הדגים בתערובת ( משאירים עוד 3 כפות ), בנוסף מוסיפים ענפי טימין. מניחים בתבנית ומצפים כל דג

    בתערובת. יוצקים על כל דג כף שמן זית מעל.

    מפלפלים, ממליחים.

    מפזרים שקדים מולבנים.

     ''

    מכניסים לתנור חם 180-200 מעלות ל15 דקות

     ''

    ''

    להגשה הכנתי קרם ארטישוק ירושלמי עם תפו"א וקרם חציל. 

    4 יח' ארטישוק ירושלמי

    2 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים

    2 כפות חציל קלוי

    שמנת מתוקה

    מלח

     

    לבשל את הארטישוק ותפוחי האדמה להתרככות.

    לסנן.

    להעביר את החציל במסננת לא גרעינים. להעביר את השאר במסננת דקה ולערבב.

    להכניס לסיר ולבשל תוך ערבוב עם חצי מיכל שמנת. אפשר להוסיף פלפל לבן.

     

    להגיש ליד הדג.

     ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        6/10/11 21:26:
      עושה חשק. נראה לי שקיבלת את תעודת התלמיד המצטיין בקורס הנ"ל.
        6/10/11 19:06:

      צטט: מיה שטרן 2011-09-25 19:22:46

      אין על הפורל אני טיגנתי בחמאה ושום, מלח ופלפל- מעדן מלכים!

       

      קלאסיקה

        25/9/11 19:22:
      אין על הפורל אני טיגנתי בחמאה ושום, מלח ופלפל- מעדן מלכים!

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון