עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    עוף , בצלים חומץ בלסמי ושמן זית מתכון של ישראל אהרוני

    1 תגובות   יום שבת, 24/9/11, 10:55

     מתוך סדנא עם ישראל אהרוני

    ''

    המתכון

    4-5 כרעיים

    5 בצלים סגולים חצויים

     

    לרוטב:

    3 כפות שמן זית

    שליש כוס חומץ בלסמי

    2 כפות תימין

    רבע כוס סוכר חום

    כף ג'ינג'ר מרוסק

    1.5 כוס מים

    מל"פ

     

     

     

     ''

    ''

    ההכנה

    מערבבים את חומרי הרוטב ומשרים בהם את העוף לילה או לפחות כמה שעות.

    מניחים את העוף עם העור כלפי מטה על התבנית ויוצקים את הרוטב.

    מכסים בניר כסף

    אופים בחום של 180 מעלות. זמן האפיה שעה ורבע סך הכל,

    לאחר חצי שעה מסירים את נייר הכסף, והופכים עם העור כלפי מעל

    עד שהעוף והבצלים שחומים, רצוי להרטיב עם הרוטב כל הזמן

     

    ''

    ''

    מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים עם רוטב ומלח גס.

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        24/9/11 11:05:
      מתכון קל וללא ספק טעים.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון