עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    תמונת היום: בא לי ביס מהבאגט הזה (נקניק מעושן,גבינת גרוייר ואגס)

    4 תגובות   יום שבת, 24/9/11, 01:32

    מאפיית ACE הוקמה בשנת 1993 בטורונטו שבקנדה. התחלה כבית קפה ומאפה שייצר מגוון לחמים המבוססים על מחמצות טבעיות. הלחמים תפחו לאיטם במאפייה ונאפו על אבנים. כיום המאפייה מספקת לחמים רבים בכול רחבי קנדה ואף לשגרירות הצרפתית שבמקום.

    בשנים האחרונות פתחה המאפייה אתר ברשת בו היא משתפת בין היתר את הקוראים מרחבי הגלובוס בסודות מהמאפייה.מתכונים להכנת הלחמים עצמם וגם כריכים מעניינים.השירות חינמי ויעיל מאוד.

    מתכון החודש (ספטמבר 2011) של המאפייה שהתפרסם היום מעניין ומעורר תיאבון. הנה--

     

    ''

     

    מקור הצילום  Photography by Doug Bradshaw

    -

    מה הפעם ?

     כריך מבאגט שלם המכיל נקניק ,גבינת גרוייר ואגס.

    המאפייה ממליצה להשתשמש במרכיבי איכות-

    * נקניק מעושן מסוג Black Forest ham .אתם מוזמנים להכשיר את הנקניק או לשים מהמצאי אצלכם/בחנות הנקניקים הקרובה. זה ישנה את טעם הכריך אבל יהיה מעניין לא פחות.

    * גבינת גרוייר איכותית

    יש לוודא שהבאגט השלם ייכנס לתנור האפייה הביתי שלכם בשלמותו. במידה והבאגט גדול מדי, חיתכו ממנו את הקצוות.

    חשוב לעטוף את הבאגט (הממולא) בנייר כסף במשך שמונה דקות האפיה הראשונות. באופן זה הגבינה תמס וקרום הבאגט לא יתקשה. מומלץ להסיר את נייר הכסף בהמשך האפייה.

    מה צריך?

    באגא אחד באורך של כ- 57 ס"מ

    כף עד כף וחצי חרדל דיז'ון עם דבש (המוצר המוכן,חרדל עם דבש נמכר בצינצנות ברשתות השיווק)

    8-10 פרוסות נקניק = 150 גרם

    90 גרם גבינת גרוייר פרוסה דק

    1 אגס עם קליפה חומה ,לא קלוף, מגולען ופרוס דק

    איך מכינים?

    * מחממים תנור לחום של 200 מעלות צל'.

    * חוצים את הבאגט לאורכו.

    * מורחים את החרדל על החלק התחתון של הבאגט.

    * מניחים את פרוסות הנקניק החצויות על החרדל.

    * מניחים מעל את פרוסות הגבינה.

    * מסדרים את פרוסות האגס מעל הגבינה.

    * מניחים מעל את המחצית השניה של הבאגט.

    * עוטפים הכול בנייר כסף.

    * אופים במשך 8 דקות.

    * פותחים (בזהירות, זה חם !) את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כ- 5 דקות.

    * חותכים את הבאגט ל 4-6 מנות.

    * מגישים חם.

    מקור המתכון הספר: Two Dishes cookbook

    מחברי הספר: Linda Haynes & Devin Connell

    שבת שלום ושנה טובה !

     

    ''

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        25/9/11 20:38:
      תודה איבי יקרה. מאחלת לך שנה טובה,טעימה ,מתוקה ומלאה באהבה !
        25/9/11 08:53:

      בהחלט גם לי בא ביס מהבאגט הזה...

      שתהיה שנה טובה.

      מלאה בבריאות, אושר, אהבה וכמובן אוכל טוב :)

      איבי

        24/9/11 16:06:
      תודה ישראל, שנה טובה
        24/9/11 10:46:
      שבת שלום, שנה טובה ומתוקה. הכריך עושה רושם נפלא, עוד סיבה טובה לבקר בטורנטו. ץ

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין