עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    (הרבה) סלק בסטייל -

    7 תגובות   יום שבת, 10/9/11, 01:53

    Love beetroot הוא אתר אוכל אנגלי המיועד לחובבי הסלק שביננו . האתר כולל הרבה מידע על הירק הטעים הזה - היסטוריית הסלק, ערכים תזונתיים, עובדות משעשעות ומפתיעות וכמובן מתכונים טעימים לכל סוגי המנות.

    בחרתי להביא לכם מדגם מתכונים מאתר הסלק וגם מתכון לעוגת סלק וגזר שהכנתי במטבחנו הקט.

    מנת פתיחה:

    סלק,סלמון מעושן ואגוזים

    ''

    המתכון המלא ומקור צילום המנה

    מנת פתיחה:

    מטבל סלק מתובל

    ''

    המתכון המלא ומקור צילום המנה

    סלטים:

    סלט סלק מרוקאי עם נענע ורוטב יוגורט

    ''

    המתכון המלא ומקור צילום המנה

    מרק:

    מרק סלק קל הכנה עם קרוטונים של גבינה

    Beetroot soup with goats cheese croutons

    המתכון המלא ומקור צילום המנה

    סנדוויץ' סלק 'פתוח' במספר גירסאות:

    ''

    המתכון המלא ומקור צילום המנה

    מנות עיקריות:

    עוף בתנור עם סלק, גזר ותפוחי אדמה

    ''

    המתכון המלא ומקור צילום המנה

    Diana Henry’s Beetroot and Potato GratinDiana Henry’s Beetroot Risotto with Lancashire CheeseRoot Juice - NEW

    -

    מתכונים נוספים עשויים בעיקר סלק כולל מנות קינוח : כאן

    -

    ''

    אז כיצד מכינים עוגת סלק וגזר ? זה פשוט -

    החומרים:

    1 כוס סוכר לבן = 200 גרם סוכר

    250 מ"ל שמן קנולה

    3 ביצים גדולות מופרדות, בטמפרטורת החדר

    250 גרם קמח רגיל (כוס קמח = 140 גרם)

    קורט מלח דק

    2 כפיות אבקת אפייה מנופה = 8 גרם

    125 גרם סלק חי מגורד דק

    125 גרם גזר טרי מגורד דק

    4 כפות חלב

     

    לסירופ:

    חצי כוס סוכר = 100 גרם

    125 מ"ל מים

     

    תבנית קפיצית עגולה 24 ס"מ

    אופן ההכנה:

    1. בקערה לטרוף סוכר, שמן וחלמונים.

    2. בקערה נפרדת לערבב מרכיבים יבשים. להוסיפם לתערובת הסוכר-שמן-חלמונים.

    3. להקציף את החלבונים לקצף רך. לקפלו לתוך תערובת העוגה.

    4. להוסיף לקערה את הסלק, גזר וחלב.

    5. לצקת לתוך התבנית המשומנת וליישר.

    לאפות 45-60 דקות.

    הכנת הסירופ:

     להביא לרתיחה את המים והסוכר. להסיר מהלהבה.

    לצקת את הסירופ על העוגה סמוך להוצאתה מהתנור בתום האפייה.


    לכניסה לאתר הסלק - לחצו כאן

    דרג את התוכן:

      תגובות (7)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        11/9/11 13:28:
      אתמות עמדתי נבוכה מול סלק בסופרמרקט השכונתי כאן ולא ידעתי מה אעשה איתו. והנה היום כל זה. (:
        11/9/11 12:37:
      גם אני , תודה (בקרוב אולי לחם עם סלק..)
        11/9/11 11:43:

      אני אוהב סלק בכל צורותיו.

      תודה.

        11/9/11 11:24:
      תודה , שבוע טוב
        10/9/11 20:01:
      טעים טעים פה אצלך :-) * * * תודה יקירה!!!
        10/9/11 19:59:
      בתאבון !
        10/9/11 18:38:
      תודה! מה זה אוהב סלק!

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין