עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    קציצות טונה עם תפוחי אדמה

    1 תגובות   יום ראשון, 4/9/11, 18:13

    לא אלופי המאסטר שף הם שגילו לנו שצריך לפרנס גם את יצרני הקופסאות. ובטח שלא אוכל של בית כלא שהגיע למאסטר שף הוא שהביא לנו את חזון קציצות טונה מקופסא.

    מבחינתי " קיצי" חיה אלפי היא שהגישה לנו את המתכון הזה לראשונה לפני שנים, יותר מאוחר פגשתי בו ב"חלווה" ביהוד אצל יעל מ"פינוקים" כיום, ועוד.

     

    ''
    קציצות הטונה של יעל

    השבוע פתחו אצלנו בשכונה חנות דגים, כל השבוע ראיתי דגים במקרר ויטרינה, פינטזתי על ברברניות לשישי… בשישי היו רק קרפיונים.. נו באמת.

     

    קציצות טונה

     מרכיבים

    1 קופסא טונה בשמן ( מסוננת)

    1 תפוח אדמה מבושל

    2 פרוסות חלה

    פטרוזליה

    שן שום גדולה או שתיים

    כמון, כוסברה מגרגרים, פפריקה בשמן, פלפל שחור

    מלח

    ביצה

    פרורי לחם לטיגון

    שמן קנולה

     

     

    ההכנה

    שורים את החלה במים, סוחטים ומועכים היטב.

    מועכים יחד את תפוח האדמה. מוסיפים את תוכן הקופסא.

    מערבבים היטב מוסיפים ביצה ותבלינים ומעבדים לעיסה אחידה.

     

    צרים כדורים, טובלים בפירורים, ומטגנים בשמן.

     ''

    יוצא סוף הדרך ויש לנו דג לארוחת שישי…

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        5/9/11 13:21:
      גם לי יש קציצות טונה עם ימבה ירקות אבל בלי פירורי לחם :-)

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון