עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    יין יוגב סובניון בלאן שרדונה. יקב בנימינה

    0 תגובות   יום ראשון, 4/9/11, 18:01

     

    כזכור, קיבלתי את היין לבישול והכנתי עימו חזה עוף כבוש. אבל תסלחו לי זה צריך להיות טימטום לבזבז בקבוק יין כזה רק על בישול.

    אז לגמנו מהיין המשובח הזה ונהנתי מכל לגימה.

     ''

    סדרת יוגב היא סדרת הוקרה לכרמים של יקב בנימינה וכאן ביין הזה לכרם בן זמרה הגלילי שמגדל עבור היקב את הסובניון בלאן  שמרכיב 70% מהיין, וכרם קרניאל בכפר תבור שמגדל את השרדונה

    המרכיב 30% מהיין הנפלא.

     

    בכרמים הבציר הוא ידני, הענבים עוברים סחיטה עדינה ובתהליך היצור משמרת הארומה של הענבים שמורגשת ביין היטב. היין מאופיין בניחוח של פרי הדר ופירות טרופיים. הוא יין קל עם סיומת ארוכה ונעימה.

    היין שלגמתי הוא צעיר, בציר 2010 אני ממליץ לשמור אותו עוד שנה לבשלות מלאה. הוא מתאים להגשה עם ריזוטו פטריות, או פסטה ברוטב פרימוורה או עגבניות, ולדגים. אני השתמשתי בו לעוף.

    ולגמנו אותו ליד המקלובה עוף שהכנתי

     ''

    לחיים

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון