עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    מרק סלק קר עם יוגורט:

    4 תגובות   יום שבת, 27/8/11, 18:50

    מרק קר המורכב מסלק מבושל ויוגורט. מתובל בחמצמצות עדינה של מיץ לימון טרי ושמיר. ניתן להגיש את המרק עם קוביות קרח עם שמיר ולימון (הסבר בהמשך) .מרק מרענן וטעים !

    ''

    מפינת המתכון המהיר:

    מרק סלק ויוגורט

    הכמות ל- 4 מנות

    הכנת קוביות הקרח:

    מערבבים כף מיץ לימון + כף מים + 3 כפות שמיר קצוץ + שמינית כפית מלח.

    ממלאים בתערובת תבנית (התערובת לא תספיק לתבנית שלמה) של קוביות קרח (אני יצקתי לתבנית לבבות) ומניחים להקפאה עד שקפוא.

    ''

    הכנת המרק:

    מבשלים 2 סלקים גדולים במשקל כולל של כ- 600 גרם  (לא קלופים) במים רותחים עד שהם מתרככים.

    מקררים וקולפים.

    חותכים את הסלקים לחתיכות ומכניסים לבלנדר.

    מוסיפים:

    300-320 מ"ל יוגורט = כוס ושליש

    כרבע כוס שמיר (לתלוש מצרור נקי)

    3-4 כפות מיץ לימון

    חצי כפית מלח דק

    לערבל הכול יחד עד קבלת מרק חלק.

    לתקן תיבול אם נחוץ.

    להגיש בקעריות בקישוט קוביית קרח-שמיר/לימון

    ''

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        28/8/11 18:18:
      תודה אלמתי .
        28/8/11 14:08:
      סלק תמיד טעים! *
        28/8/11 11:04:
      תודה רבה
        28/8/11 04:40:

      חידוש מרענן.

      מרק עם לב, תרתי משמע. חיוך

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין