עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    לאכול מהר ולרוץ לספר לחבר'ה...

    7 תגובות   יום ראשון, 14/8/11, 14:53

    לבטח שמעתם פעם שכדאי להקפיא בננות. לדחוף לפריזר חתיכות בננה כזו שעבר יומה, בשיא בשלותה.. היא תעשה לכם יופי של קינוח או משקה ביום לאו דווקא סגרירי אחר.

    הבננות לא משהו כעת. קשה למצא בננה צהובה ,בשלה ויפה בשווקים. אני חייבת לשתף אותכם בניסוי שאני עורכת ואוכלת (כמעט לבדי קריצה..) בשבועות האחרונים- גלידת בננות .

    רכשתי מספר בננות ירוקות והשארתי אותן בסלסלת הירקות במטבח, לאחר ימים ספורים הבננות התאימו להכנת הקינוח שלי.

    זו לא גלידה אמיתית ולפי הספר אבל-

    היא טעימה מאוד

    מכילה שני מרכיבים לכול היותר

    מכילה מרכיבים טבעיים

    הקלוריות מדודות למי שסופר..

    מכינים אותה ברגע אחד

    אפשר לכבד... ולקשט בתאנים, ליצ'י, דבש ויתר הפינוקים .. חג האהבה קרב ובא)

    כל שצריך זה בננות, מעט חלב ומעבד מזון .

    איך מכינים ?

    נוטלים מספר בננות בשלות , קולפים.

    חותכים כל בננה למספר פרוסות עבות  (בערך 6-8)

    שמים את חתיכות הבננה בשקית הקפאה (עם רוכסן) ומכניסים לתא ההקפאה למשך יממה אחת לפחות.

    חתיכות הבננות צריכות להיות קשות וקפואות לגמרי.

    ניתן להשאיר את הבננות בפריזר בשקית ההקפאה למשך שבועות וגם חודשים ספורים.

    להגשה למנה אישית או לשניים:

    נוטלים חופן גדול מהבננות הקפואות ומכניסים למעבד מזון, יוצקים מעט חלב או עדיף ליקר טריפל סק. (בכמות של כפות מאוד ספורות)

    לא חובה להוסיף סוכר/דבש  (בתלות מתיקות הבננה ).

    ''

    מערבלים הכל יחד עד קבלת קרם אחיד במירקם של גלידה, זה קורה במהירות  (לאחר כדקה) :

    ''

    מעבירים לכלי הגשה ואוכלים מיד.

     'גלידת' הבננות שלי כאן עמדה קצת ולכן נמסה. היא מוצקה יותר בדר"כ.

    ''

    מגזין הווג כותב בסוף השבוע שדיוויד הדוגמן החתיך הוא השם החם הבא, העברנו לבנות המשפחה

    ודעתן היתה חלוקה, בתמורה קיבלתי שמות של חתיכים תורנים אחרים . נו שויין ..

    הנה דיוויד מככב באחד מסרטוני הפרסומת האחרונים :

    ''

    * למי שמאוד רוצה גם את הכרית הפרחונית (החדשה והיפה) שבצילומים , אשמח לתת לכם פרטי רכישה (רשת ארצית) במייל.

    דרג את התוכן:

      תגובות (7)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        17/8/11 20:53:

      הנה דרך נוספת לאכול בננות, המתכון המלא כאן

      ''

        16/8/11 18:43:

      צטט: האשה שאיני 2011-08-16 18:18:38

      במקום דבש או סוכר - סילאן או תמרים יבשים, ואגוזי פקאן. יאמי. אפשר להכין גם עם יוגורט במקום חלב.

       

      גיוון נפלא , ינוסה היום או מחר .

      תודה רבה

        16/8/11 18:18:
      במקום דבש או סוכר - סילאן או תמרים יבשים, ואגוזי פקאן. יאמי. אפשר להכין גם עם יוגורט במקום חלב.
        16/8/11 18:15:

      צטט: Food Bitch 2011-08-16 16:47:46

      yum

      Very , thanks 

        16/8/11 18:14:

      צטט: rossini 2011-08-14 15:43:14

      סוף כל סוף חוזרת לכושר. קריצה

       ניפלא, ניפלא.

       

      כמה בננות את מחשבת למנה ?

       


      לאט אבל בטוח, תודה קריצה

      תלוי איזו מנה.. לערך 2 בננות + - וזו מנה מפנקת ..

      ניתן לגוון עם תוספות שונות, להכניסן למעבד המזון לקראת סיום הטחינה-

      חמאת בוטנים

      חומרי המתקה

      חתיכות מנגו וכל פרי אחר טרי (בכמות קטנה מאוד ביחס לבננות)

      קראתי על רעיון לטחון את הבננות ללא תוספת נוזלים.

      מומלץ !

        16/8/11 16:47:
      yum
        14/8/11 15:43:

      סוף כל סוף חוזרת לכושר. קריצה

       ניפלא, ניפלא.

       

      כמה בננות את מחשבת למנה ?

       


      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין