![]() בפעם הקודמת שכתבתי על פסטיבל בירות הייתי שיכור ועייף. הייתי חייב להספיק להגיש כתבה לעיתון הסטודנטים של בן גוריון בו כתבתי, אז נאלצתי להקליד בשעות הקטנות של הלילה, אחרי משמרת בתור ברמן ביום הסטודנט. לפסטיבל הביאו בערך שני סוגי בירות לפסטיבל (טובורג ועוד משהו) ומכרו אותם במחיר של 20 שקלים לכוס. זה היה מספיק בשביל להוציא סטודנטים צמאים לאינטראקציה בשממת הלילה של באר שבע.
![]() דווקא זה מה שהפריע לנו בפסטיבל הזה. הניגוד החריף בין הנושא המגניב, האיכות הטובה של בירות הבוטיק (בחיי שהשתפרנו בחמש שנים), אחוזי אלכוהול גבוהים ובכל זאת אווירה מאוד מנומנמת. אולי זאת המשפחתיות של הנמל, אולי זאת הלחות הבלתי אפשרית שם. אולי אלו היה דווקא ההופעות – אם הולכים על פסטיבל קיצי וצעיר, אז להביא הופעות של להקות צעירות או לשבור במאה שמונים מעלות, וללכת על אמנים מהדרגה הראשונה. וייתכן וזה שמרוב שהמעורבים בפסטיבל הם מומחים בבירות, הם לא מספיק מספרים להדיוטות כמונו על סוגי הבירה ועל הקטגוריות המתחרות. פשוט ישבנו שם (ליתר דיוק עמדנו ובלסנו נקניקייה) ושמענו את הקראת הזוכים. זה כמו ללכת לטקס האוסקר, בלי לראות אף סרט השנה.
![]()
|
תגובות (3)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#