עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    'לימונדה ורודה' ,טיפים להצלחה ועוד - 21.7.2011-

    2 תגובות   יום חמישי, 21/7/11, 11:38

    בזמן שאני כותבת פוסט חדש זה התקבל אצלי מאמר חדש בניוזלטר של מכון וינגייט :

    מיץ סלק – הנשק הסודי של רוכבי הטור דה-פראנס, איזו מקריות !

    בפוסט קודם השבוע ציינתי מתכון ללימודה עם סלק .סלק חי מרוסק נותן ללימונדה את צבעה העז. אתמול ניגשתי להכין ולהלן המסקנות :

    זה כלום עבודה, הצבע יפה, חייבים לשתות את המשקה קר בלבד,המשקה מרענן, לתקן טעמים לפי הטעם האישי  -

    הוספת סוכר ומיץ לימון. (המתכון המקורי כאן ).

    מפינת המתכון המהיר לימונדה ורודה:

    שוטפים וקולפים סלק טרי וקטן מאוד.

    חותכים את הסלק למספר חתיכות ,שמים במעבד מזון. טוחנים דק.

    מוסיפים למעבד המזון:

    חצי כוס סוכר = 100 גרם (אפשר עוד קצת)

    חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי

    1 כוס מים

    מערבלים הכול יחד היטב. כך זה נראה לפני הסינון  -

    ''

    מעבירים את תכולת מעבד המזון למסננת דקה המונחת על קערה בינונית ומסננים היטב.

    במסננת ישארו חתיכות הסלק.

    מוסיפים לקערה עוד 5 כוסות מים.

    טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון/סוכר לטעם.

    מעבירים לקנקן הגשה ומצננים היטב.

    ''

    * אל תקנו עוד עוגת שמרים הביתה, הנה ההוכחה שאפשר להכין בבית : כ א ן , ותודות לידידנו רוסיני המוכשר ובעל הטעם הנפלא.

     

    סודות להצלחה, לא מספיק להיות חכם, מתוך מגזין דה מרקר, לחצו על התמונה להגדלה יש כאן טיפים מועילים-

     

    ''

    מגזין סוואר מציע משקה קיץ מרענן על בסיס רום :  Chairman's Refresher  , המתכון המלא  ומקור הצילום כאן:

    המשקה מורכב מ-

    3 פרוסות מלפפון

    0.75 אונקיה ליקר אגוזים

    2 אונקיות מים

    1.5 אונקיות רום אנגלי לבן

    ''

    ומיסטר בין בבריכה  ...

    ''

    טעם החיים ?.. לחצו על התמונה להגדלתה -

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/7/11 12:23:
      תודה רבה !
        21/7/11 12:20:

      מרענן , טרי ובריא.

      תודה

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין