עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    המאפים של אבולפייה, לקחת לדרך...

    4 תגובות   יום שישי , 15/7/11, 13:36

    אתמול הגיעו הנכדים…. וגם הגיע משלוח מאבולעפיה, טעימות של סמבוסקים ופיתות טעימות. בקושי הספקתי לצלם כי מיד התנפלו ו… סבא תביא לי עם פטריות..סבא תביא לי עם גבינה ועוד ועוד טעמים נפלאים

    ''

     

    ''

    ''

    החוכמה היא לקחת את האריזה לפיקניק או לים ( בלי חול בבקשה ) ולהינות מארוחה ללא שומנים מיותרים כמו שהרבה מהחברים עושים כשהם קונים ג'חנון.

    המוצרים של אבולעפיה טעימים יותר וממש כיף של טעמים

    כשמשפחת אבולעפיה התחילה לעשות בייגלה, השעון במגדל יפו עדיין עבד..

    סעיד אבולעפיה, הנכד ממשיך את המורשת המשפחתית עם המותג אבולעפיה, אשר עובר שלב ונכנס ללב המטרופולין בתל אביב, רגל אחת במאה ה-19 ורגל אחת במאה ה-21.

    בית המאפה החדש מציע את אותם מוצרים מוכרים וידועים של המאפיה האהובה, בייגלה עם שומשום, סמבוסק.. בייגלה פיצה, אשר מוכנים במקום בעבודת יד על פי אותם מתכונים מסורתיים, ונאפים בטאבון לבנים.

    המאפים החדשים עשויים מקמח אמריקאי מחיטה אדומה ומחמצת טבעית המעניקה להם מרקם אוורירי וטעם וריח משכרים. חומרי הגלם האיכותיים המשמשים לתוספות והמילויים נבחרו בקפידה כמו שמן זית משובח, טחינה מעולה, גבינת סטריקנו ומוצרלה, ירקות טריים , מוצרי עגבניות מיובאים מאיטליה ועוד.

    מתוך התפריט:

    סמבוסק במגוון  תוספות; בולגרית, חצילים ועגבניות, בולגרית ותרד, תפוח אדמה ובצל ירוק, רוטב עגבניות וגבינה  צהובה (16)

    במיוחדים; סמבוסק בגדאדי עם חציל, ביצה, טחינה, עגבנייה , גרגירי חומוס ופטרוזיליה (21) וסמבוסק  יפואי – תפו"א, ביצה, פטריות ובצל (21)

    הקועוד הינו בצק בצורת קן מעוטר בפטריות ובצל או  רוטב עגבניות. עם ההזמנה שוברים ביצה טרייה על המאפה ואופים לרגע בטאבון הלוהט (16)

    עוד בתפריט; לחם זעתר עם בולגרית וזיתים (15) פיצה אבולעפיה  (18) מאפה כפרי - גבינת סטרקינו,עגבנייה ,שמן זית וקצח (18) ואיך אפשר בלי הבייגל המיתולוגי עם שומשום (6), לחם זעתר (7) והמנצ'יז האולטימטיבי טוסט אבולעפיה (16)

    עיצוב המקום, ע"י המעצבת אלונה אליאסי, משלב מאפיינים של בית מאפה אותנטי עם אלמנטים אוריינטאלים ועושה שימוש בחומרים ראשוניים – טבעיים: ברזל, אבן ועץ היוצרים מראה נקי ואלגנטי. במקום מספר קטן של מקומות ישיבה על הבר וספסל גדול בחוץ, לטובת אלה שלא יוכלו להתאפק עד הבית וירצו לאכול במקום.

    ''

    ''

    החיבור לעולם של פעם, למתכונים שעברו מדור לדור, לטעמים ולריחות של מאפה טרי, של זעתר ושל שומשום המאפיינים את אגן הים התיכון ממשיכים ללוות את המאפיה גם היום תוך הקפדה על איכות, טריות, טעם, זמינות ואמינות.

    אבולעפיה. אבן גבירול 73, תל אביב. טלפון: 03-7169522

    שעות פתיחה: א-ש בין השעות 07:00-02:00

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        17/7/11 00:37:
      שלח להם את הכתובת שלי...... ממש עושה תיאבון.
        16/7/11 09:18:

      צטט: הקדרה של ששת 2011-07-16 00:12:14

      צטט: *יואל* 2011-07-15 16:08:49

      עוד לפני שכתבת את הכתבה הייתי שמה כבר בהתחלת הפתיחה שלהם והיה מצויין וקצת היה מוזר שיש פתאום אבולעפיה באמצע אבן גבירול לאחר שהתרגלנו למקור שביפו אין על המאפים המשכרים שלהם

       

      יש לנו גם בראשון מיל להבות ( גחלים לשעבר)

       

      אני חושב שמהבחינה הזו הסניף בראשון ממוקם הכי טוב כי יש גם גלידה אנדריי ממול מגניב

        16/7/11 00:12:

      צטט: *יואל* 2011-07-15 16:08:49

      עוד לפני שכתבת את הכתבה הייתי שמה כבר בהתחלת הפתיחה שלהם והיה מצויין וקצת היה מוזר שיש פתאום אבולעפיה באמצע אבן גבירול לאחר שהתרגלנו למקור שביפו אין על המאפים המשכרים שלהם

       

      יש לנו גם בראשון מיל להבות ( גחלים לשעבר)

        15/7/11 16:08:
      עוד לפני שכתבת את הכתבה הייתי שמה כבר בהתחלת הפתיחה שלהם והיה מצויין וקצת היה מוזר שיש פתאום אבולעפיה באמצע אבן גבירול לאחר שהתרגלנו למקור שביפו אין על המאפים המשכרים שלהם

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון