עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    פיצה, אם לא ה-פיצה (עם פטר ריינהרט)

    6 תגובות   יום שבת, 9/7/11, 10:56

    פטר ריינהרט האופה והמורה הדגול מככב לצד פיצות נפלאות .תוך כדי סיור פיצריות אמריקאיות פטר מסביר מהו ההבדל בין פיצה טובה לאחת מעולה,סרטון  מעורר תיאבון על הבוקר ולמעשה בכל שעה ביום :

    ''

    פיצה פפרוני , עם גבינת מוצרלה טרייה .. מישהו ?..

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (6)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        10/7/11 14:16:

      אחלה סרטונים אבלללללל


      איפה המתכון לבצק ?

        10/7/11 12:55:
      מצטער, הפיצות שמוצגות בסרטון העליון לא טובות. הן שרופות בחלקן העליון. הבצק הגולמי שמראים כמה פעמים לא מגובש ולא עבר לישה מספקת. הצורה הסופית לא סימטרית וזה מראה שמי שפתח את הבצק לא מיומן. מבאס אבל לא ראיתי כמעט פיצה שם שעשתה לי רצון ללכת לקנות מסך ברזולוציה גבוהה יותר
        10/7/11 11:51:
      איך שאני אוהב פיצות
        9/7/11 21:14:
      פה גדול רעב - גרגמל אוהב דרדסים - גידון אוהב פיצות...
        9/7/11 18:27:
      יש עוד כמה.. עם בצל ופלפלים חריפים, בהמשך.. תודה !
        9/7/11 11:25:

      מעורר, מעורר ! מגניב

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין