עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    גלילות חצילים ברוטב שום פלפל ושמנת

    0 תגובות   יום שישי , 8/7/11, 11:20

     

     

    7-8 פרוסות חציל בלאדי מטוגנות

    גבינה בולגרית שליש קובייה

    2 כפות גבינת לאבאנה

    רצוי כף פרמזן מגורד

     

    לרוטב

    2 שיני שום

    1 פלפל קלוי ( מצנצנת )

    כפית חומץ

    2 כפות שמן זית

    פרוסה גבינה בולגרית

    רבע פלפל כתום או אדום טרי

    רבע מיכל שמנת

    מלח

     

    מערבבים את בגבינה , מורחים על פרוסות החצילים ומגלגלים.

     

    במעבד מכינים את כל חומרי הרוטב, קודם את המוצקים ושמן הזית, ורק כאשר יש רוטב די אחיד מוסיפים את השמנת ומערבלים. אין צורך לסנן.

     

    מניחים את הגלילות על צלחת הגשה ויוצקים מהרוטב.

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון