עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    "הטרקלין" נחלת בנימין 41 תל אביב

    31 תגובות   יום חמישי, 16/6/11, 09:23

    ''

    ''

    "הטרקלין" - ביסטרו בשר ויין, הזמין את הבלוגריות בליל ליקוי ירח, לטעום את המנות הוותיקות בצד החדשות, והבריזה היתה כל כך נעימה שפה אחד החלטנו לשבת בחלק החיצוני ולהנות מהלילה. אם היינו בוחרות לשבת בפנים, יכלנו לבחור בין הרבה סוגי פינות וחדרים, שיכולים להיות שמורים לקבוצות בכל גיל, מפינה קטנה לזוגות רומנטיים ומציעי נישואים, ועד קבוצות של שישים איש כולל אפשרות לערוך ישיבות עסקיות עם מערכת אורקולית.

    הייחוד של "הטרקלין" הם הבשרים מצד אחד, שקיימים במבחר רב, בדרכי עשיה שונות ובטעמים שונים, והיינות  - כ170 סוגים , עם דגש על יינות ישראליים מיקבי בוטיק לא מוכרים ומיוחדים. יוסי בן אודיס - הבעלים והסומלייה, אוטודידקט בתחום היין (ועל הדרך גם סומלייה מים שהמליץ לנו עם האוכל על מים של אוויאן בעיצוב מיוחד ומוגבל של איסי מיאקי) הספיק לנהל בתי ספר לאלכוהול ויין, פורומים באינטרנט , ייעוץ למסעדות ועוד. הנקניקים נרכשים משרקוטייר מומחה בנקניקיות גורמה בשם אלן טלמור.

    ''

    (בתמונה למעלה יוסי והמים)

    בתפריט כאמור מנות וותיקות בצד מנות חדשות וקלילות לכבוד הקיץ - כמו סוגי נקניקיות ובירות.

    יוסי הדגיש כי אמנם המסעדה לא כשרה אבל אין בה חזיר או פירות ים. הבשר הוא מפרות מבכירות ומשובחות מרמת הגולן.

    פתחנו את הערב עם קאווה מבעבעת בשביל מצב הרוח ויחד איתו הגיעו מנות הפתיחה- לחם הבית (15 שקלים בתפריט למנה נדיבה מאד)  - לחם מרוקאי הנאפה על חלוקי נחל בטאבון, מה שגורם לו להיות רך מבפנים וקרנצ'י מבחוץ, קרפצ'יו - נתח בקר נא בתחמיץ, שמן זית, חומץ בלסמי ופרמז'ן - 38 שקלים בתפריט, אנטי פסטי - ירקות קלויים (38 שקלים) לא כל כך ריגשו אותי, ולעומת זאת המנה המנצחת מבחינת מנות הפתיחה היתה ללא ספק הברזאולה הביתית - נתחי שייטל כבושים במלח גס (בתפריט 38 שקלים) שהיתה לא פחות ממעולה.

    (בתמונות למטה- הלחם והברזאולה)

    ''

    ''

    את המנות הראשונות סגרה מנת ארטישוקים איטלקיים (שלא מופיעים בתפריט כרגע) עם רוטב קפונטה עם עגבניות, גבינת עיזים ונגיעה של פסטו, על תבשיל עגבניות , פלפלים וחצילים. גם המנה הזו היתה מאד מוצלחת (בתמונה למטה)

    ''

    יין נוסף נמזג לנו, הפעם קברנה שירז של יקב אסף מרמת הגולן, ויחד עם המוסיקה הקלילה - שנעה בין צ'יל אאוט לבוסה נובה, עם הבריזה ועם הירח, הכל הסתדר בדיוק.

    (בתמונה למטה- היין. חסר בתמונה- הירח שהיה עסוק בליקוי).

    ''

    הבאה בתור היתה נקניקיה מתפריט הנקניקיות, נקניקית טולוז (עגל) במילוי גבינת פקורינו על כרוב כבוש (34 שקלים בתפריט) והיא היתה עסיסית מאד ומוצלחת. בצידה הוגשה מנה שמאד השתוקקתי לטעום - מנה חדשה של טחול ממולא פיקנטי. הבעיה היתה שהוא היה חריף בטירוף וכך מצאתי את עצמי נוגסת, נהנית מהטעם אבל לוגמת המון מים כדי לכבות את הבעירה. למי שאין בעיה עם חריפות , זו מנה מעניינת ומענגת. (בתמונה למטה)

    ''

    עוד מנה חדשה שהגיעה לשולחנינו היתה ה"רמפ-סטייק" - נתח אחורי של פרה, נטול שומן, צלוי קלות על הגריל ומוגש על מגדל עלי רוקט ופרמזן, ולמטה מסתתרים תפוחי אדמה ובצל. הבשר היה עשוי במדוייק, לי רק חסר רוטב, אז ביקשנו וקיבלנו רוטב שמנת וכמהין. (מחירי הבשר נעים בין 98 שקלים ל115 לפי התפריט).

    (בתמונה למטה- הרמפ-סטייק)

    ''

    המנה הבאה היתה נתח קצבים , הכי מובחר שיש , עשוי מדיום ריר, צלוי קלוט עם מלח אטלנטי. הוא הגיע עם תפוחי אדמה מעולים (שהשתלבו יופי עם הרוטב שביקשנו מקודם - של השמנת כמהין) בזמן שהבשר קיבל באהבה את הצ'ימיצ'ורי שהצד הדרום אמריקאי שלי השתוקק לו.

    המנה שחתמה את מסכת הבשרים היתה מנת הדגל - פרוסות סינטה רייר, שמוגשות עם אבן לצלייה, כך שהמנה היא גם שעשוע - שבו כל סועד צולה את הבשר על פני האבן לפי טעמו (ומקבל על הדרך את ניחוח הרוזמרין שעטף את האבן), יחד עם סלט קטן. ליד היה גם חצי שום שהיה אמור להיות אפוי אבל לא נאפה מספיק כפי הנראה ולכן היה קצת אגרסיבי.  (בתמונה למטה)

    ''

    כדי לסגור את הערב במתיקות הוגשו לנו שלושה קינוחים, אחד (הראשון) מהתפריט החדש, והאחרים וותיקים - (הקינוחים בתפריט בסביבות ה32 שקלים).

    הראשון (והחדש) היה גביע של מסקרפונה קפה עם מסקרפונה רגילה ודובדבני אמרנה משובחים. זו היתה המנה שאהבנו ביותר, למרות שהתחתית שלה היתה קפה חזק במיוחד (כמו סוג של טירמיסו מרוכז). מנות נוספות היו "סופלה שוקולד" שאחר כך הובהר לנו שזה בעצם פונדנט, שהוגש בטמפרטורת החדר ובמרקם דחוס של שוקולד, למי שאוהב, יחד עם כדור גלידה ביתית בטעם ווניל ברנדי (לא הרגשתי ברנדי אבל הגלידה עצמה היתה טעימה), ומנה נחמדה מאד של בלינצ'ס הונגרי עם טוויסט של קרם ווניל במקום הגבינה הנדושה, ובננות. אני מאד אוהבת בננות. לנו הבלינצ'ס הוגשו כמו שהם (אפשר לראות בתמונות) ואני לא יודעת אם אפשר לצרף גלידה ביחד. אני הייתי עושה קומבינציה עם הגלידה מהמנה של הסופלה.

    ''

    ''

    ''

    בסוף כל זה , יוסי פינק אותנו עם וודקה "אריסטוף גולד"  בטעם סוכריות "וורטר" מתקתקות .

    כאמור במקום אפשרויות רבות, אם זה לאירוע רב משתתפים או קטן ואינטימי, מבחר אלכוהול גדול, בשרים משובחים במגוון דרכי עשיה וגם תוספות שונות. באתר ניתן גם לראות מבצעים כמו מבצעי הקיץ, מבצעים "מהסרטים" ופינוקים שונים.

    האתר של המסעדה  - http://www.hatraklin.co.il/main.asp

    ותודה ליוסי בן אודיס על האירוח!.

    דרג את התוכן:

      תגובות (31)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/4/12 02:19:
      אכזבה מחויה שהם קוראים להם עאלק "חוויה של פעם בחיים" החוייה נקראת גם "ארוחה מהסרטים" שזה רצף של מנות מעניינות המוגשות במהלך בערב בשילוב קטעי סרטים על אוכל . הרעיון אמור להיות נחמד ומשביע ( שהרי המחיר לסועד 185 שח ) ... אבל אם אתם קבוצה של מעל 4-5 אנשים, אכלתם אותה: המנות מוגשות בקמצנות כזו שממש התביישתי מול האורחים שהזמנתי לאותו ערב . לכל 2-3 אנשים מוגשת בסופו של דבר מנה שבקושי מתאימה לסועד בודד ! אין ספק שבשיטה הזו הרווח למסעדה הוא עצום ! בסוף הערב כולנו יצאנו גם רעבים וגם שממש דפקו אותנו טוב טוב במחיר ! חבל ...
        19/6/11 16:32:
      מפתה..
        19/6/11 13:10:
      נראה משהו
        19/6/11 10:29:
      אין עלייך בהמלצה על מקום. מעניין שעוד חבר כתב על המסעדה הזו. ***********

      צטט: עמותת כמוך 2011-06-19 09:02:16

      אזלו כוכבי בוכה

       

      סרטון חמוד, אבל מה עושים עם כוסות מלאות? 

        19/6/11 09:02:

      אזלו כוכבי בוכה

       

      http://cafe.themarker.com/video/2193245/

        18/6/11 17:26:
      נראה ממש טעים, מבטיחה לבקר

      צטט: גדגדים 2011-06-17 18:35:04

      את חייבת לגלות לי את הסוד איך אוכלים אוכל כל כך מפנק ועתיר קלוריות ונשארים רזים.. :-) שבת שלום

       

      סלסה.

      אשת שיווק מצויינת! שבת שלום
        17/6/11 18:35:
      את חייבת לגלות לי את הסוד איך אוכלים אוכל כל כך מפנק ועתיר קלוריות ונשארים רזים.. :-) שבת שלום

      צטט: levana feldman 2011-06-17 18:03:21

      שוש

      זה נשמע נפלא...

      ואפילו במרחק הליכה מהבית שלי...

      אלך לטעום !

      שבת יפה !

       

      תודה לך ושבת שלום!!

        17/6/11 18:03:

      שוש

      זה נשמע נפלא...

      ואפילו במרחק הליכה מהבית שלי...

      אלך לטעום !

      שבת יפה !

        17/6/11 11:47:
      שוש - יופי של פוסטעים - עשיר - מגוון נ ה ד ר מחכה לבבאתור.... שבת מחבקת

      צטט: חייצוק 2011-06-17 09:34:56

      * כמי שאוהב לאכול במסעדות טובות,מוצא חן בעיני שיש בטרקלין גם פינות שקטות שלא שומעים

        רעש גדול מדי,וכן שיש מקומות לקבוצה לאירוח קבוצתי.

       

      *האוכל והמבחר נשמע מעניין,וטעים-ללקק את השפתיים.

      *אבל,לכם כמבקרי מסעדות של עכבר הקפה לא עלה כסף,והאירוח היה כנראה ע"ח הביית,כדי שתוכלו

       להמליץ לחבריכם לבוא ולאכול בטרקלין.

      *רמת המחירים:נראית גבוהה מאוד- מנה ראשונה=        38

                                                      לחם           =         15

                                                      בשר           =        105

                                                      קינוח          =        32,  וכך הגעתי ל 190.00 ש"ח

      וזה מבלי לכלול יין,משקה אחר.

      *זוג שבא לאכול בטרקלין,וצריך לשלם 420-480 ש"ח לזוג זה המון כסף.

       

      כמה אנשים מבני המעמד הנמוך,או הבינוני יכולים להרשות לעצמם לשלם 480 ש"ח לארוחה?

      לא רק "הקוטג" ייקר מדי,גם מסעדות טובות יקרות מדי.

      בימים אלו חזרתי מטיול בגיאורגייה,וכל יום אכלנו ארוחה אחת טובה במסעדה טובה בעיר בטומי,ושילמנו

      בין 21-35 מלרי לזוג( שהם 42-70 ש"ח לזוג).  

       

       

       

      אכן זו לא מסעדה ליום יום מבחינת המחירים, אבל אם יש אירוע חשוב, כמו יום הולדת או הצעת נישואים, טוב שיש אופציה שאולי קצת יותר יקרה אבל גם עובדת על רמה יותר מהממוצע במסעדות ישראליות.

      לגבי חו"ל אני לא יודעת מה יוקר המחיה שם, ומה השכר, אני יכולה להעיד על ברזיל למשל, שאכלנו שם ארוחת "שיפוד רץ" שבארץ עולה כ120 שקל לאדם, במחיר של כ18(!) שקלים בלבד (בריו דה ז'נירו) אבל מצד שני, השכר הממוצע שם הוא מאה דולרים לחודש ככה שעבורם זה יותר יקר אני מניחה.

       

       

      תודה על התגובה ועל שחלקת מחשבותיך!!

       

        17/6/11 09:34:

      * כמי שאוהב לאכול במסעדות טובות,מוצא חן בעיני שיש בטרקלין גם פינות שקטות שלא שומעים

        רעש גדול מדי,וכן שיש מקומות לקבוצה לאירוח קבוצתי.

       

      *האוכל והמבחר נשמע מעניין,וטעים-ללקק את השפתיים.

      *אבל,לכם כמבקרי מסעדות של עכבר הקפה לא עלה כסף,והאירוח היה כנראה ע"ח הביית,כדי שתוכלו

       להמליץ לחבריכם לבוא ולאכול בטרקלין.

      *רמת המחירים:נראית גבוהה מאוד- מנה ראשונה=        38

                                                      לחם           =         15

                                                      בשר           =        105

                                                      קינוח          =        32,  וכך הגעתי ל 190.00 ש"ח

      וזה מבלי לכלול יין,משקה אחר.

      *זוג שבא לאכול בטרקלין,וצריך לשלם 420-480 ש"ח לזוג זה המון כסף.

       

      כמה אנשים מבני המעמד הנמוך,או הבינוני יכולים להרשות לעצמם לשלם 480 ש"ח לארוחה?

      לא רק "הקוטג" ייקר מדי,גם מסעדות טובות יקרות מדי.

      בימים אלו חזרתי מטיול בגיאורגייה,וכל יום אכלנו ארוחה אחת טובה במסעדה טובה בעיר בטומי,ושילמנו

      בין 21-35 מלרי לזוג( שהם 42-70 ש"ח לזוג).  

        17/6/11 08:10:
      ממש עושה חשק... תודה :))
        16/6/11 23:51:


      תודה לך על פוסט טעים קריצה

        16/6/11 16:35:
      מקום משגע וטעים..... אוי כמה בא לי נתח קצבים....

      צטט: ליריתוש 2011-06-16 14:51:30

      איזה ערב היה לכן, יאמי! המאכלים הם ממש כאלה שהייתי שמחה לטעוםםםם.....בטוחה ששמתן לב גם לליקוי הירח עם כל כך הרבה דברים טובים על השולחן? :) אגב, נדמה לי שבתמונות העליונות, התמונה השנייה היא של קרפצ'יו ולא של ברוזאולה, אך בכל מקרה היא מעוררת תיאבון...תודה!

       

      אכן כמו שיואל ציין, זו הבראוזולה. הקרפציו היה דומה.. הנה התמונה...''

        16/6/11 15:17:

      צטט: ליריתוש 2011-06-16 14:51:30

      איזה ערב היה לכן, יאמי! המאכלים הם ממש כאלה שהייתי שמחה לטעוםםםם.....בטוחה ששמתן לב גם לליקוי הירח עם כל כך הרבה דברים טובים על השולחן? :) אגב, נדמה לי שבתמונות העליונות, התמונה השנייה היא של קרפצ'יו ולא של ברוזאולה, אך בכל מקרה היא מעוררת תיאבון...תודה!

      לירית זה לא קרפצו זה באמת בראזולה והיא מטעה שכן היא גם דומה לקרפצו אבל הבראזולה אים תשימי לב פרוסה עבה יותר ועןד דבר אני הייתי בערב הבנים שהיה יומים קודם לכן וכתבתי על זה פוסט עשינו הפרדה בין שני המינים ..... 

      צטט: ליריתוש 2011-06-16 14:54:02

      צטט: mos7 2011-06-16 14:14:27

      למה,למה לא מזמינים אותי

       

      אם אני מבינה מהמשפט הראשון בפוסט, זה היה ערב בנות.

      אולי שווה להציע לבעל הבית לארגן ערב בנים? גם להם מגיע... :-)

       

      המצחיק הוא שכמה ימים לפני, היה בדיוק ערב בנים....

        16/6/11 14:54:

      צטט: mos7 2011-06-16 14:14:27

      למה,למה לא מזמינים אותי

       

      אם אני מבינה מהמשפט הראשון בפוסט, זה היה ערב בנות.

      אולי שווה להציע לבעל הבית לארגן ערב בנים? גם להם מגיע... :-)

        16/6/11 14:51:
      איזה ערב היה לכן, יאמי! המאכלים הם ממש כאלה שהייתי שמחה לטעוםםםם.....בטוחה ששמתן לב גם לליקוי הירח עם כל כך הרבה דברים טובים על השולחן? :) אגב, נדמה לי שבתמונות העליונות, התמונה השנייה היא של קרפצ'יו ולא של ברוזאולה, אך בכל מקרה היא מעוררת תיאבון...תודה!
        16/6/11 14:14:
      למה,למה לא מזמינים אותי

      צטט: רפאלה 2011-06-16 14:01:52

      יו אר קילינג מי סופטלי. יאמייייייייייייייייי אחד גדול. ************

       

      תודה!!!!

      צטט: *מרוית באהבה.* 2011-06-16 13:43:31

      פוסט כלבבי.

      מקסים מושקע ומעורר תאאבון.

      כהרגלך יקירה.

      תודה שהבאת.

      לך חיבוקי עטוף באהבה.

      סופ"ש נפלא ומחויך.♥♥♥

      ''

      המון המון תודה! חיבוקים ושבת מקסימה!!

       

        16/6/11 14:01:
      יו אר קילינג מי סופטלי. יאמייייייייייייייייי אחד גדול. ************
        16/6/11 13:43:

      פוסט כלבבי.

      מקסים מושקע ומעורר תאאבון.

      כהרגלך יקירה.

      תודה שהבאת.

      לך חיבוקי עטוף באהבה.

      סופ"ש נפלא ומחויך.♥♥♥

      ''

      צטט: עודי מאמינה 2011-06-16 12:49:46

      ממש עושה חשק לעשות הסבה מקצועית:-) בשרים לא עושים לי את זה (כתבה מי שרק אתמול בלילה,טרפה פלטת נקניקים בפאב מקומי:-)) אבל,הלחם המרוקאי והארטישוק הממולא-וואו! כותבת נפלא והתמונות מממחישות שבא לנגוס..

       

      המון תודה על הפירגון!!

        16/6/11 12:49:
      ממש עושה חשק לעשות הסבה מקצועית:-) בשרים לא עושים לי את זה (כתבה מי שרק אתמול בלילה,טרפה פלטת נקניקים בפאב מקומי:-)) אבל,הלחם המרוקאי והארטישוק הממולא-וואו! כותבת נפלא והתמונות מממחישות שבא לנגוס..
        16/6/11 12:40:
      מעולה ביקורת חבל על הזמן אכן יוסי איש ממש שלא דופק חשבון ומפנק בצורה בלתי רגילה וכייף לשמוע ממנו הסברים גם אני ראיתי את הליקוי החמה והנה גם את כתבת על זה בעיתוי הנכון יחד עם הפוסט ממש מעולה שמח שנהניתם