עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    צנוניות וכן להיות-4 שילובים מפתיעים :

    5 תגובות   יום שבת, 11/6/11, 20:35

    אתמול בסופר הלא שכונתי עצרה אותי גברת לא צעירה ושאלה היכן תמצא צנוניות . כיוונתי אותה למדף הירקות בקירור ,ליד עלי הבייבי הנמכרים בשקיות אך היא ביקשה שאחפש עבורה ואתן לה את הצנוניות ביד. 'כבדת ראייה אני..' אמרה לי. ארזתי לה את הצנוניות הקטנות בשקית והמשכתי הלאה . אני חובבת גדולה של צנוניות קטנות וגדולות .אתמול התקבל אצלי מדגם רעיונות העושים שימוש בצנון וצנוניות . קחו הצצה בטעים הזה. אולי איזה רעיון תקחו עימכם הביתה.

    1.מנת הגשה במסעדה בדנוור. השף: טרוי גארד

    סלט עשוי צנון,שומר מסוכר ועלי נענע מוגש לצד עוגת שוקולד בשכבות בטעם מנטה. הסלט מהווהבן לוויה צבעוני ,רענן ונועז.

    האם הייתם טועמים ? אני - כן !

    ''

    2.משקה עם פרוסות צנוניות.

    מסעדה וייטנמית בלוס אנג'לס. השף ג'ורדן קאהן משלב צנון/צנוניות במספר מנות בתפריט. כאן-

    משקה צמחוני המכיל פרוסות צנוניות,ג'וליאנים של אבטיח. מעניין.

    ''

    3. מנת הגשה- סנדוויץ מושקע, מסעדת קייאנו , ניו יורק.

    צנוניות מגוררות דק יחד עם שורש חזרת,הכול מעורב עם חומץ נתונות בתוך סנדוויץ איטלקי. רעיון וביצוע של השף Shea Gallante

    לדברי שף המסעדה האיטלקית הצנון המוחמץ קלות משדרג פלאים את הסנדוויץ. מעורר תיאבון עד מאוד !

    ''

    4.טוגנים עם צנוניות- מסעדת אורגון ,פורטלנד. השף ויטלי פאליי .

    הטוגנים עשויים בבסיסם משני סוגי צנון מגורד בתיבול קארי מוגשים עם מטבל יוגורט המכיל- צנון ומלפפון,בצל ירוק ,נענע מיץ לימון, מלח ופלפל [המתכון המלא]

    ''

    בתאבון ושבוע טוב ! 

    מקור הצילומים- tastingtable

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        12/6/11 19:59:
      לא אוהבת צנוניות אבל הוריאציות האלה מפתות
        12/6/11 16:27:

      הסנדוויץ' , המשקה והטוגנים הולך.

       הסלט ליד עוגת השוקולד ?! תלוי איך הסלט מתובל ( יש לי הרושם שאני מזהה טיפות שמן בסביבה.)

      אם הכל מקורמל, אולי.

      אני לא בעד "מקוריות למען מקוריות".

        12/6/11 15:48:

      סופר לא שכונתי,
        גברת לא צעירה,
           אבטיח בלי גרעינים,

               סברס בלי קוצים.....

        12/6/11 10:27:
      תודה! לחובב צנונית כמוני זה מידע חשוב!
        12/6/11 09:37:
      נפלא כרגיל! שאפו על היצירתיות והאסטטיקה. *

      ארכיון

      פרופיל