עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    טרין גבינות של שפית מירי ארזי ממתוקה

    4 תגובות   יום רביעי, 8/6/11, 08:51

    הוכן לשבועות

    חומרים להכנה

     

    20 גר' סלמון מעושן קצוץ דק

    40 גר' חמאה

    50 גר' גבינת מוצרלה- מגורדת

    40 גר' גבינת רוקפור

    50 גר' גבינת קשקבאל מגורד

    100 גר' גבינת שמנת

    כפית סומסום שחור + לבן (מעורבב)

    כפית סומסום בטעם קרי

     

    אופן ההכנה

     

    יש להמיס חמאה בכלי נפרד.

    יש לקחת קערה אחרת וליצוק לתוכה את כל שאר החומרים יחד ואז יש ליצוק את החמאה המומסת מעל ולערבב עד שהתערובת מוכנה.

    לאחר מכן לקחת תבנית סיליקון  ולפזר בתבנית אחת את הסומסום השחור והלבן וליצוק לתוכו את התערובת.

    ובתבנית השנייה לפזר את הסומסום בטעם קרי ואז ליצוק את התערובת.

    מכניסים את התבניות שיצרנו אל תוך המקרר ל- 24 שעות למנוחה.

     הכנתי בכערת זכוכית שהפכתי בזהירות..

    לאחר הקירור

     

    יש להפוך את הסיליקון בעדינות על צלחת ההגשה ובדחיפה קלה תערובת הגבינה יוצאת.

    פיזרתי פריקה ספרדית מעושנת מעל

     ''

    ''

     

     

    בתאבון.

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        8/6/11 23:26:
      אחלה מתכון קבל כוכב.
        8/6/11 23:12:
      מעורר תיאבון או כמו שאתה אומר: יאמי....
      השנה יש מתכונים כל כך טובים , עושה חשק לעשות הכל...
      תודה! נראה מצויין!!

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון