עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    "טעימות" - מגזין אוכל משובח

    7 תגובות   יום רביעי, 8/6/11, 08:24

    השבוע נכנסתי לאחת מחנויות רשת הספרים ,הסניף המקומי היה שומם דקות לפני הסגירה. לא חיפשתי דבר מה במיוחד, אך עיני רפרפו על מדפי מגזיני האוכל... בתחתית המדף הצמוד לריצפה נח לו מגזין האוכל "טעימות" . כרוך בניילון שקוף, צבעוני ומפתה . האם זה מגזין אוכל ישראלי חדש ?...  

    ''

    אחזתי במגזין וצעדתי לקופה . "מה זה..האם זה מגזין אוכל חדש?.."  המוכר הצנום השיב שהמגזין טעימות הינו מבית עיתון "משפחה". כן , המגזין 'כשר' וייעודו (גם) לציבור הדתי/חרדי. "את קוראת נכון.." השיב לשאלתי האם המחיר למגזין אכן 7.90 ש"ח. קניתי את החוברת ומיהרתי הביתה.טעימות - גליון מספר 29 (יוני 2011) התגלה כמגזין אוכל חודשי משובח הנמכר במחיר מצויין.

    הגליון המיוחד לחג השבועות עשיר במתכוני גבינה מקוריים ומעוררי תיאבון. הפתיח לחוברת כתוב בחום ע"י העורכת הניה שוורץ .מרבית הצילומים בחוברת שבועות הם של הצלם דניאל לילה. המגזין כולל גם צילומי הדגמה בנוסח 'שלב אחר שלב' הממחישים את אופן סידור המנה כמו 'חלת החצילים' והגבינות שבצילום. 

    ''

    ומה במגזין לחג השבועות?

    - עוגת גבינה עם חישוקי שוקולד

    - בראוניז שוקולד ושמנת (חמוצה)

    - מוס גבינה ועוגיות שוקולד

    - עוגת גבינה קרה עם ביסקוויט קסטה שוקולד

    - פחזניות במילוי גבינת שמנת (עם רוטב פטריות מוקרם)

    - חלת חצילים (מתכון יפיפה המורכב מפרוסות חצילים במלית כרוכה של פטריות ,תפודים,גבינות ותיבול)

    - סלמון בריבת יין

    - שיפודי בטטה ברוטב יוגורט סמיך

    - עוגת גבינה בציפוי נקטרינות

    - בצק פילו ממולא

    - ניוקי ריקוטה

    - פאי פקאן

    - קיש ירקות (המלית מורכבת מבטטה,קישוא,פלפלים צבעוניים ובצל בציפוי רויאל)

    - גלילות במלית קרם גבינה ושמנת בשני צבעים- צילום השער

    - מוס טונה על פנקייק מלוח

    - לחמניות ביס, לחמניות מקמח מלא,מיני פוקצ'ה

    - תמרים ממולאים בגבינה

    - ריבת יין

    - עוגת טריקולד מיוחד

    ועוד מתכונים של חברות מסחריות בדפים ייעודיים.

    ''

    בערב החג התקשרתי למערכת המגזין וביקשתי לרכוש את כל הגליונות הקודמים ... "אי אפשר .." נאמר לי. המגזין מודפס במהדורה מוגבלת ויוצא למכירה .אבל אפשרי לעשות מנוי על מגזין משפחה..

    אני מבטיחה בהמשך לנסות במטבחי ממגוון המתכונים המוצאים ולדווח.

    דרג את התוכן:

      תגובות (7)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        24/8/11 15:16:
      אה וגם אני מומחה בלהגיד אם זה טעים. וגם לא משאיר כלום בצלחת. אני החלום של כל מבשלת ואופה.
        24/8/11 15:15:
      אני מומחה בלהוריד דברים מארונות גבוהים. בלקלף, לשטוף, מדיח, כל מיני עבודות שחורות שלא צריך שכל. מאד מקל על העבודה. רק שתדעי.
        24/8/11 14:36:
      שלום! סליחה,זה זמן רב שאני מחפשת נואשות את גליון מספר 30 של חודש יולי 2011 של מגזין טעימות,אני מאוד אוהבת את המגזין ומקפידה לקנות כל חודש.פניתי לעורכת ולמנהלים לבקשת המגזין.ונענתי בשלילה. פשוט לא ניתן להשיג את המגזין הנ"ל רק של החודש הזה! אז החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה האם למישהו יש את המגזין הנ"ל אשמח לקבלו בתשלום.או בשליחת עותק. אשמח אם תצרו איתי קשר במייל הזה:rrss80@Walla.com תודה רבה לכולם!
        18/6/11 00:15:
      תודה , שבת שלום :-)
        11/6/11 20:52:
      תודה שף, תודה רוסיני יקר.
        9/6/11 07:25:


      אני נהנה לשטוף את העיניים במגזינים מאין אלה.

      גם אם לפעמים המירשמים אינם תואמים את התמונות ( או ההפך ) ההגשה תמיד מרשימה.

      תודה.

      תודה ! חג שמח!

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין