עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    טרה מציגה גבינות חדשות וגם ותיקות של טרה לשבועות

    1 תגובות   יום שבת, 28/5/11, 22:30

    גילוי נאות - קיבלתי דוגמה להתנסות

     

    כבר מרגישים את החג באוויר, עוד מעט במרכולים יסתובבו סוכני מכירות ומקדמי מכירות,

    ויגישו לכם שלל גבינות ומוצרי חלב לחג.

    "טרה"  השיקה לקראת החג שני מוצרים חדשים

     

    גבינה לבנה פסטו 5% ( 020 גר')

     ''

    גבינה לבנה שום עדין 5% ( 200 גר')

     ''

    הגבינות מתאימות למריחה, למטבל ולהכנת מאכלים שונים.

     

    אני ממליץ להכין רוגלך פסטו עם הגבינה

    המתכון של הרוגלך בהשראת טופיפי ובעלה מוי נט :

    150 גרם חמאה מומסת
    1 גבינה לבנה פסטו של טרה
    1 שמנת חמוצה
    100 גרם פטה
    כוס גבינה צהובה
    4 כוסות קמח תופח)

    ללוש את הבצק לקרר
    לרדד ולמרוח גבינת פסטו ולפזר פרורי גבינת פטה וגם מטבל פסטו עדין שמכינים לבד מבזיליקום ושמן זית להעשרה.
    לגלגל לרולדה לפרוס לשבלולים

    ולאפות ב 180 מעלות עד שמזהיב ותופח מעט

     

    אני ממליץ להכין מבצק שמרים

    רצוי משהו שאתם מכירים או:

     

    לבצק:

    1 כוס חמאה

    4 כוסות קמח

    1 כפית מלח

    כפית סוכר

    1 קובית שמרים

    1 כוס שמנת מתוקה

    3 חלמוני ביצה

    להתפיח ולרדד למשולשים ולקפל

     

     

    או מתכון של קיצי

     

    חצי קילו קמח
    חצי כוס חלב פושר
    20 גרם שמרים יבשים
    קורט גרם סוכר
    כפית מלח
    2 ביצים
    100 גרם חמאה רכה

    ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר  10 דקות

    להתפיח עד הכפלת  הנפח או לילה (9-12 שעות) במקרר

     

    כידוע לכם שבועות זה הזמן להכין בלינצס, ובלינצס לא הולך בלי הגבינה " טוב טעם" הוותיקה שמהווה את ליבת הבלינצס  אשר את השימוש בה ירשתי זה עשרות שנים מאמא שלי.

    ''

    זה המתכון שלי

    המרכיבים:

     

    לעטיפות:

    כוס וחצי קמח

    2.25 כוסות חלב

    2 ביצים

    כף שמן

    קורט מלח

    קורט סוכר דק

     

    למלית:

     

    גבינה טוב טעם של טרה

    גבינה לבנה קרם 5% אחוז של טרה

    צימוקים שהושרו במים רותחים (או בקוניאק..)

    1 ביצה

    סוכר לפי הטעם

     

    ההכנה:

    מערבבים את חומרי העטיפות במיקסר עד לאחידות

    ( מי שאוהב וניל יכול להוסיף)

    ומניחים לנוח מהבועות כמה דקות.

    אני מכין בבלינצר חשמלי.

    מורחים אותו בשכבה דקיקה של מרגרינה טובלים ומקלפים.

    אפשר במחבת עם מרגרינה או חמאה (איך שאוהבים,

    רק צריך להיות אומן בפיזור דק ואחיד של הרביכה.

     

    מערבבים את חומרי המילוי, מוסיפים את הצימוקים.  

    מורחים על כל עלה בשליש העליון כף גבינה או

    כמות מתאימה, מקפלים קיפול אחד, עוד קיפול מהצדדים

    וקיפול סופי, ככה לא יברח.

    אני נוהג לטגן לפני ההגשה, לפזר סוכר דק

    ומי שאוהב אפשר גם קינמון.

     

    והשמנת… שמנת משמת אותי להכנת רוטב לפסטות או עם תרד או עם פטריות

    '' אל תתנו לחתול לשמור על החלב

     

    ושיהיה לכם חג שמח וטעים

    יש אצלי בבלוג עוד המון מתכונים עם גבינות לשבועות

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      אתה חייב להביא לטעום!!

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון