עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    הפיצה של גווינת' פלטרו :

    2 תגובות   יום שישי , 27/5/11, 08:40

    כן, גם אני קיבלתי את כל התמונות של גווינת' פלטרו מצולמת עם ספרה החדש , מבשלת במטבח מעוצב.. מחייכת למצלמה בבלונד זוהר . הבייבי החדש של שחקנית הקולנוע האמריקאית גווינת' פלטרו הוא ספר בישול. הספר יצא לאור לפני כחודש והוא נמכר באתרי המכירות ולכל דורש.

    שם הספר: My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness

    אומרים שהנערה (עוד מעט בת 40 ) יודעת לבשל.

    My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness

    מקור

    אתמול נחתה בתיבת הדואר שלי המלצה למתכון הפיצה הלקוח מהספר. ההמלצה לוותה בצילומי שלב אחר שלב כשבתמונה החותמת את האפייה התקבלה פיצה לתפארה. ההמלצה היא לאפות את הפיצה בתנור לבנים ועם קמח איטלקי אוריגינלי אבל אם אין לכם תנור כזה (גם לי אין אבל אולי זה מצב זמני ..) תנור ביתי עם אבן אפייה וגם קמח מיוחד ללחם של יצרן מקומי (או קמח רגיל) יעשו גם כן את העבודה.

    אם גם אתם רוצים פיצה כזאת כפי שגווינת' מכינה (כאן היא מבשלת) , הנה המתכון . וסוד קטן הידוע לכולם בעניין ספרי מתכונים חדשים גם כאלו שיוצאים בכל שני וחמישי בארצנו- לא תמיד יש חדש תחת השמש. ספרי מתכונים כמו מגזיני אוכל ואתרי אוכל ברשת ממחזרים מתכונים מוכרים. כולם לוקחים מכולם ...אבל זה תמיד 'מקורי' . מרכיב חדש הנותן טוויסט אחר, שם חדש למתכון .. צילום מפתה ולעיתים שינוי יחס הכמויות והופ ! יש מתכון 'חדש' . ואנו ? מתפתים לרכוש, לקרא בשקיקה ולפעמים גם לרוץ למטבח ולהכין כזה בדיוק.. 

    המכורים ירכשו חלק מהמגזינים בעלי נייר הכרומו המבריק גם אם אין לנו כבר מקום לספר בישול נוסף.. בבית.

    הפיצה של גווינת' פלטרו

    חומרים:

    2 1/4 כוסות מים חמים (הכמות מחולקת)

    2 כפות סוכר לבן

    2 כפות +3/4 כפית שמרים יבשים = 21 גרם שמרים יבשים

    כ- 5 כוסות קמח איטלקי או קמח ללחם = 700 גרם (או קמח רגיל)

    1.5 כפות שמן זית כתית טהור

    1 כף מלח

    אופן ההכנה:

    לערבב 3/4 כוס מים חמים (מכמות המים הכוללת) עם הסוכר עד שנמס. לפזר למעלה את השמרים , לנער קלות /לערבבו. להניח לתסיסה למשך דקות ספורות.

    להוסיף את יתרת המים, 3 1/2 כוסות קמח, שמן זית ומלח ולערבב.

    להוסיף את יתרת הקמח מחצית הכוס בכל פעם. ללוש כ- 8 דקות לקבלת בצק גמיש.

    להתפיח את הבצק כשעה או עד שמכפיל את נפחו (או מספר שעות במקרר).

    לחלק את הבצק ל 4 עד 9 חלקים שווים. למתוח כל חלק בצק עד שהוא דק.מומלץ למתוח את הבצק בעזרת הידיים וללא שימוש במערוך.

    כעת ישנן 2 אפשרויות-

    לאפות את הבצק כפי שהוא על אבן אפייה (תנור לבנים) או בתנור הרגיל למשך כ- 7 עד 9 דקות ואז למרוח אותו ברוטב עגבניות או למרוח את הבצק לפני האפייה ברוטב, גבינות וכל תוספת ולאפות הכל יחד בתנור לוהט.

    המתכון הינו לפיצות דקות יחסית.


    ''

    למעלה: גווינת' ועגבניות שרי

    מקור הצילום : eater.com

    מתכונים נוספים מהספר באתר epicurious

    ''

    כנערת השער:

    bon-app-gwyneth-june-2011.jpg

    מקור

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        30/5/11 07:51:
      תודה רבה
        27/5/11 17:20:

      לא יודע אם היא בשלנית , בטוח אבל שהיא מקשטת נהדר את הסידרה. חיוך

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין