עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    עלי גפן ממולאים

    0 תגובות   יום ראשון, 22/5/11, 20:32

     ''

    השתמשתי בעלי גפן משומרים במי מלח בצנצנת למילוי.

    ההמלצה היא לשטוף או לחלוט לכמה דקות , השתמשתי כפי שהם.

    העלים מגיעים מגולגלים , צריך בעדינות לפתוח אותם ואם נשאר קצה פטוטרת לחתוך אותו.

    המילוי

    2 בצלים בינוניים – לקלף, לשטוף ולגרר בפומפיה.
    כוס אורז
    כחצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

    עלים מ 8 ענפי נענע לקצוץ גם,

    שמיר קצוץ כשתי כפות
    מלח, פלפל שחור

    קורט כורכום

    אפשר בהרט

    שתי עגבניות טריות מרוסקות

    ההכנה של העלים הממולאים:
    לחמם שמן רצוי שמן זית בסיר ולהוסיף את הבצל המגורד ולערבב עד שהצבע מתחיל לקבל גוון זהוב,

    להוסיף את עשבי התיבול לערבב דקה
    להוסיף את האורז ולערבב
    להוסיף את העגבנייה המרוסקת

    מלח פלפל תבלינים
    להוסיף כ3/4 כוס מים ולערבב כמה דקות
    לצנן.

     

    למלא את העלים באורז, בערך כפית לעלה , תלוי בגודל העלה. לקפל תוך הידוק וגלגול.

    לבישול נזדקק ל 4 עגבניות בינוניות פרוסות דק

    ו 4 שיני שום פרוסים

    באותו הסיר, אין צורך בסיר נוסף אחר, מרפדים את התחתית בפרוסות של שתי עגבניות פרוסות. מניחים בצפיפות ובהידוק את עלי הגפן, אפשרי שתי קומות.

    לפזר מעט מלח ופלפל שחור גרוס.

    לכסות בעוד שכבת עגבניות פרוסות

    לפזר שום פרוס מ 4 שיני שום

    שמן זית בנדיבות…. כחצי כוס

    מים עד כיסוי ועוד קצת עם 4 כפות רסק עגבניות כתושות.

    מניחים צלחת זכוכית מעל ומבשלים 40 דקות מהרתיחה על אש קטנה בינונית.

     

    ''

     ''

     ''

    ''

    ''

    ''

     

    אפשר לאכול קר

    המתכון בהשראת עלי הגפן המעולים והמתכון של נעמי דה פירסטא ואי נט

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון