עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    איך לא חשבו על זה קודם? + תגידו מזל טוב ליום ההולדת לבלוג ..!

    22 תגובות   יום רביעי, 18/5/11, 16:46

    חברים יקרים ,

    התעוררתי מוקדם מאוד ליום הזה, חלום מוזר משהו העיר את שנתי בשעה שאתם ישנתם ... הקפה דה מרק ישן וגם כולם סביב, תאמינו לי, בדקתי.

    אומרים שאישה הנמצאת באמצע החיים החולמת על הריון/לידה זה סימן לטוב ....אז קמתי , פתחתי את ריבת המנדרינות האיטלקית החדשה שהיתה מונחת במטבח ולקחתי כפית לטעימה. הריבה הזו מופלאה. הרכב הטעמים והמנדרינה השולטת היו יוצאים מן הכלל והמתיקות מרומזת.

    דקות לפני ששקעתי בשינה שמעתי את מומחה המשקאות שבבית אומר משהו על שיכר אגסים אנגלי שמצא בחנות המשקאות התל אביבית אותה הוא פוקד קצת יותר מדי פעמים לאחרונה.. הוא ידע שכתבתי כאן על השיכר הזה, חיפש וקנה לי...

    צריך לצנן היטב את בקבוק חצי הליטר הזה. ..ועדיף לשתות בשניים .תביא אותו עכשיו מילמלתי , אבל לא הלך לי...

    יום אחר אם ירצה ה.. קריצה אשקה את ההוא בבירה קריק אדומה ואמחה את שאריות הבירה מפיו.

    היום, לפני שנתיים בעידודה של ליאת זנד נולד בלוג האוכל 'פוד פורנו להמונים'. בלוג האוכל, האח הקטן לאחיו הבוגרים הקיימים ברשת כבר קרוב יותר לעשור , ידע ללכת מימיו הראשונים ושיתף אותכם כמו עכשיו במיטב המתכונים , בחדשות מזון הטריות ברשת, בהרבה תמונות של אוכל מגרה,עיצוב, תערוכות, כלים חדשים ,ראיונות עם אנשי מקצוע,צלמים מופלאים מהעולם, מנות גורמה,  שפים הכי טובים ,והרבה טעם טוב (ויש האומרים מוזיקה נעימה גם..)וכן, איכות אינה מילה גסה..  ואם אפשר איזו קריצה ומגע אישי ומלטף ....אז קבלו , ממני באהבה.

    הבלוג ימשיך לבעוט, לצלם, להוביל ,לדווח, לראיין ,להיות מאוזכר עם הטובים ביותר בארץ, ללכת לתערוכות, לשלם על ארוחותיו במסעדות, לתת צל"שים לטובים ביותר ולמי שמגיע , לכתוב אמת וכן...גם יחזור למטבח בקרוב ..(מבלי לשרוף את הבגאטים והמחבת, כן ?..)  קריצהאז יש למה לחכות.

    וכעת לחדשות: בסגנון איך לא חשבו על זה קודם ומי צריך את זה בכלל.... לשון בחוץ

    'אבנים' תרמודינמיות בדמות פולי קפה לספל הקפה שלכם.

    מעל 2.5 בליון כוסות קפה נמזגות ברחבי העולם מדי יום. לאחדים המשקה חם יותר מדי או קר. השאלה איך שומרים על 'חום' המשקה כפי שהוא בעת המזיגה ולכל אורך זמן השתיה ?.. Coffee Joulies הן התשובה. פיתוח שנולד לפני חודשיים בדיוק בצורה של פולי קפה מתכתיים (מחומר מותר למזון) בגודל של פחות ממחצית ביצה מוכנסים לכוס משקה עם מזיגת הקפה. 'פולי הקפה' הפועלים בשיטה תרמודינמית 'קולטים' את חום המשקה ושומרים עליו עד לסיום השתייה. 'פולי הקפה' יפים למראה. באתר החברה מדגימים איך זה עובד:כ א ן , ומדווחים על המוני הזמנות מרוכשים אמריקאים..

    ואני שואלת, איך נזהרים לא לבלוע את זה ....

    ולעניין היום הולדת ..כולכם מוזמנים לבקר, לברך וכל מה שתרצו .

    וביום שכזה אינני יודעת מי צריך להביא למי מתנות ותשורות.. אז תרגישו חופשי . יום הולדת חוגגים ביום אחד אבל גם לאורך השבוע, החודש והשנה ושלא ייגמר ! .

    תודה .

    ''

    מקור הצילום

    ככה זה נראה-

    ''

    ולקורא ששאל לגבי לימודי אפייה אישיים , זה תלוי כמה אתה מוכן להשקיע ...קריצה .

    דרג את התוכן:

      תגובות (22)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/5/11 19:38:
      מזל טוב וברכות על הכישרון,היצירתיות ועל הדמיון
        21/5/11 14:32:
      תורה רבה אפי'לה :)
        21/5/11 11:52:
      מזל טוב - והמשיכי לשכר את חושינו בצילומים באוכל ובכלל....♥♥
        21/5/11 11:14:

      צטט: דני-אל 2011-05-19 22:03:38

      מזל טוב והרבה אוכל

       

      תודה כפולה.

        21/5/11 09:05:

      צטט: mi alma 2011-05-19 15:31:01

      נשיקה מזל טוב יקירה  נשיקה

       

      תודה רבה

        21/5/11 08:31:

      צטט: מאיה חצילה 2011-05-19 12:12:19

      מזל טוב :)

      תודה רבה 

        21/5/11 00:47:

      צטט: חנן הראל 2011-05-19 11:40:53

      מזל טוב יקרה. לחלום על הריון ולידה זה נחמד אני מקווה שאת לא רודפת אחרי החלום.

       

      תודה רבה, לא רודפת אחר חלומות :)

        21/5/11 00:46:

      צטט: רוח האדם 2011-05-18 18:50:19

      מזל טוב חניתה שמאחורה !!!

       

      תודה רבה ,כבר לא רק מאחור...

        19/5/11 22:03:
      מזל טוב והרבה אוכל
        19/5/11 22:03:
      מזל טוב והרבה אוכל
        19/5/11 18:02:

      צטט: rossini 2011-05-18 18:34:16

      שנתים זה בסה"כ תינוק . הוא רק ילך ויגדל ויתפתח.

      מזל טוב !

       

      תודה רבה !

        19/5/11 15:31:

      נשיקה מזל טוב יקירה  נשיקה

        19/5/11 12:12:
      מזל טוב :)
        19/5/11 11:40:
      מזל טוב יקרה. לחלום על הריון ולידה זה נחמד אני מקווה שאת לא רודפת אחרי החלום.
        18/5/11 18:50:
      מזל טוב חניתה שמאחורה !!!
        18/5/11 18:34:

      שנתים זה בסה"כ תינוק . הוא רק ילך ויגדל ויתפתח.

      מזל טוב !

        18/5/11 17:26:
      תודה, תודה רבה. אם היה לי זמן לתרגם את כל המאמרים שזורמים אלי קבוע כל יום הייתי כותבת על המצאות אחרות, פשוט התלהבתי מהעיצוב...של הג'וליס הללו. חלקלקים כאלה.. השיכר האנגלי:סיידר אגסים אורגני ווסטונס מוגז,6%אלכוהול , הייתי מצננת, פותחת ושותה לבדי .. אבל הנימוס לא מתיר לי. ביקורך כאן משמח אותי , מאוד.
        18/5/11 17:20:
      מזל טוב ענק לך. הבלוג שלך מביא הרבה שמחה. מה עניין הג'וליס הללו (איכשהו, לא נראה לי משהו)? ושכר האגסים האנגלי? :-)
        18/5/11 17:07:
      תודה אירית יקרה, שמחה תמיד לראותך. ההיזונים שלך מחממים את ליבי תמיד.
        18/5/11 17:03:
      מזל טוב. שנתיים. הא? שמחה שהכרתי אותו ( את הבלוג) ואותך יקירתי :) תמיד מעניין אצלך. אז רק עוד ועוד. אושר ועושר :) של מידע. תודה.
        18/5/11 16:53:
      תודה יקירי , רק הבוקר ראיתי :-)
        18/5/11 16:53:
      יומולדת שמח לבלוג, לא סתם הוא מופיע כבר יומיים בבלוגים ששווה להכיר... מזל טוב!!

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין