עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    מוג'ו – פוד בר אסיאתי – גיבורי ישראל 17 נתניה.

    14 תגובות   יום שבת, 14/5/11, 20:10

    ''

    ''

    כשבמוג'ו מארחים, זה מכל הלב. את זה למדנו בעצמינו – חבורת בלוגרים שהוזמנה לטעום פחות או יותר את כל תפריט המסעדה, כשהמנות זרמו בקצב מטורף לשולחן שלנו.

    אבל בתור התחלה, "תרצו משהו מתפריט האלכוהול שלנו"? איזו שאלה. בוודאי. ביקשנו את המלצות המקום. "קריסטל מוג'ו" היתה ההמלצה וזה מה שביקשנו. כל הקוקטילים עולים 39 שקלים בתפריט, וה"קריסטל מוג'ו" היה כוס מפוארת, שהכילה ליקר ליצ'י, סאואר ומיץ רימונים, והכל בצבע אדום בוהק, עם כתר של סוכר אדום על שפת הכוס. שילוב של מתיקות וחמצמצות, בלי דומיננטיות של אלכוהול, פתיחה מצויינת . האחרים בשולחן הזמינו בין השאר "גוגו בוניטו" שכלל סאקי, מונין אננס , קיווי, מנגו, ליצ'י וגם סלט פירות טרי, קייפיריניה אגסים שהורכבה משלוש צורות של אגסים – וודקה אגסים, אגס טרי ומיץ אגס, ושני סוגי דקארי – ליצ'י (רום, ליצ'י, לימון וליים) – שטעמתי ופחות אהבתי, ודקירי פסיפלורה (אותו הרכב, פסיפלורה במקום הליצ'י). כאמור, מהקוקטיילים אני בהחלט ממליצה על ה"קריסטל מוגו'" שהוא גם המלצת המקום. (בתמונה למטה).

    ''

    תפריט המשקאות האלכוהולים הוא רחב ומכיל מעבר לקוקטיילים גם בירות, יינות, וודקה, טאקילות, מבחר גדול של וויסקי וכו'.

    ליד המשקאות, ככה על הדרך קיבלנו גם נשנושים בצורת חמוצים אסייתיים.

    המנות הראשונות החלו זורמות לשולחן –

    "באן באן צ'יקן"  - סלט חסה אייסברג, מלפפונים טריים ועוף ברוטב שומשום, ג'ינג'ר, סויה ושום עם בוטנים וכוסברה מעל. 39 שקלים בתפריט, מנה נדיבה עם טעם דומיננטי של הבוטנים.

    קלמארי נאם פריק- טבעות וראשי קלמארי בטמפורה עם רוטב איולי קארי ג'ינגר (35 שקלים בתפריט) – הזכיר לי טבעות בצל עדינות, הבלוגרים ביקשו שלוש מנות נוספות. נשנוש נחמד עם הרוטב.

    צ'יקן ארי – 4 יחידות כיסוני טופו מתקתקים עם עוף ואורז מתובל מצופים בטמפורה פיקנטית (29 שקלים בתפריט), "שאו מאי" – (מתפריט הדים סאם – 24 שקלים ל3 יחידות) – כיסוני בצק מאודים וצרובים עם פטריות בצל ובוטנים , שאהבתי יותר מאשר את ה"גיוזה"  - כיסוני עוף מאודים וצרובים עם רוטב צ'ילי וסויה (28 שקלים לשלוש יחידות), והפיבוריט שלי ממנות הדים סאם – "בנקוק ספרינג רול" – שתי יחידות ב27 שקלים לפי התפריט, של אגרול ירקות עם רוטב חמוץ מתוק. כמה פשוט ככה מוצלח.

    (בתמונה למטה - "בנקוק ספרינג רול")

    ''

    ועוד אנחנו במנות הראשונות (!) – עם מנת "סלמון טאטקי" – פרוסות דקות של סלמון נא ברוטב יוזו, שלושה סוגי שומשום עם סלט נבטי חמניה ( בתפריט 41 שקלים), וסלט אינסאן ים – (34 שקלים בתפריט ושווה כל אגורה)   - אטריות זכוכית עם טבעות קלמרי, פלפלים, גזר, סלרי, צ'ילי חריף, בוטנים כתושים וכוסברה – עם בדיוק מידת הפיקנטיות המתאימה.

    לסיום החלק של המנות הראשונות – סלט פאפאיה סום טאם ב34 שקלים, שהורכב מרצועות פאפאיה ירוקה, עגבניות שרי, בוטנים כתושים, כוסברה, שום, גזר ולימון סחוט בסגנון תאילנדי מסורתי, מוגש חריף. כן, זה היה חריף. אבל למי שאין בעיה עם חריפות (די מתונה האמת), זו מנה טעימה ורעננה. (בתמונה למטה)

    ''

    הטעימות הבאות היו מתפריט הנודלס וכללו – ספייסי מוג'ו (49 שקלים) – אטריות ביצים, שרימפס, עוף, גזר, כרוב, נבטים, פטריות שמפיניון ובמבו שוט ברוטב צ'ילי חריף. לנו נמסר שבתור אקסטרה בונוס המנה כוללת גם חזה אווז מעושן לפינוק נוסף.

    המנה הבאה היתה קוסמוי צ'יקן קאט –אטריות ביצים, נתחי פרגית, חלב קוקוס, קארי אדום חריף, כרישה, פלפלים, כוסברה, בצל ירוק ובוטנים (48 שקלים למנה נדיבה ועסיסית), "הירוקה" (כן, זה השם) – ב45 שקלים מקבלים אטריות תרד עם עוף, בזיליקום, פטריות , פלפלים, נבטים, כוסברה ובוטנים גרוסים בחלב קוקוס ופסטו תאילנדי . זו היתה המנה החביבה עלי מבין מנות הנודלס.

    (בתמונה למטה - "ספייסי מוג'ו")

    ''

    מנה מיוחדת הגיעה בהמשך – מעוצבת בצורה יפיפיה – פאד קפאו – (54 שקלים) – שהכילה בשר בקר קצוץ,עם פלפלים, פלפל חריף, בצל ירוק, שום, עלי בזיליקום ומנטה, מוגש על אורז לבן עם ביצת עין/חביתה מעל. ההוראה היתה לערבב את הביצה עם התוכן. לא הבנתי כל כך למה, במיוחד לאור העובדה שהביצה לא היתה נוזלית, אבל התערובת עצמה בהחלט היתה טעימה, בעיקר האורז. (בתמונה למטה)

    ''

    וכאילו שלא הספיק כל זה, התחילה לזרום גולת הכותרת של הארוחה- מנות הסושי. אנחנו קיבלנו שלוש קומבינציות – "מוג'ו קומבי" (150 שקלים ל28 יחידות שכוללות בין השאר עוף, סלמון, טופו, טונה, פנקו ועוד, "אושן קומבי" (98 שקלים ל18 יחידות) – טונה, סלמון, דניס ברולים ובנגירי, ו"סי-פוד קומבי" (110 שקלים ל18 יחידות) שכללו רולים של צלופח, שרימפס טמפורה, טונה אדומה, ניגירי שרימפס ,וההיילייט – ניגירי של צלופח  - (שזכה לתרועות רמות מהבלוגרים ובתיאור בעזרת המילה "מושלם")

    ''

    (בתמונה למעלה הקומבינציה היפיפיה של פירות הים).

    וכן, הפסקה קלה, הבלוגרים מפוצצים, אבל אי אפשר בלי קינוחים. לשולחן הגיעו כמה סוגים, אבל כאן ווידוי אישי – ברגע שראיתי ברשימה "טפיוקה" כבר לא ראיתי שום דבר אחר. בתור דרום אמריקאית שמכורה לחומר הזה , בצורת קמח או בצורת פנינים, כבר לא התעניינתי בקינוחים האחרים. על השולחן נחתו "דומו פנקו" - עוגת גבינה מצופה בפירורי פנקו מוקפצים ברום כרמל לצד דובדבנים יפניים (36 שקלים), "טירמיסושי" - רול טירמיסו עטוף בשכבת שוקולד עדינה לצד רוטב על בסיס קפה (33 שקלים, יפה אבל לא התחברתי), מנה של נמצאת בתפריט  - בראוניז שוקולד עם בננות מקורמלות וגלידת קוקוס  - שאני מניחה שמי שחייב שוקולד יוכל למצוא בה בדיוק מה שהוא אוהב, סורבה - שלישיית כדורי סורבה מפירות טרופיים טריים (28 שקלים – לא טעמתי, נראה נחמד, הייתי שקועה בטפיוקה..) וכאמור – המנצחת מבחינתי – שלא יכלתי להניח לה,  מנת פניני טפיוקה בחלב קוקוס צונן עם סלט פירות אקזוטי וגלידת בנופי הודית (24 שקלים בתפריט). מבחינתי הגלידה, שהיתה תקועה כמו קישוט על שיפוד , היתה מיותרת ולא הבנתי אם צריך לאכול אותה בנפרד או לטבול בטפיוקה (?) אבל בכל מקרה, הטפיוקה עצמה היתה מושלמת – הפנינים היו במרקם מדויק, הרוטב היה מתוק בדיוק במידה, והפירות לא השתלטו. מושלם כבר אמרתי? תנו לי גיגית של החומר הזה ועזבו אותי מכל השאר..

    ''

    (בתמונה למעלה- הטפיוקה ובתמונה למטה פנקו גבינה)

    ''

    .

    בכל אופן, אם לסכם – המגוון רחב מאד, יש מנות "בסדר" ויש מנות פיצוץ, הכמויות בהחלט נדיבות והמחירים סבירים, והשירות מפנק במיוחד.

    תודה לשגיא המנהל ולצוות המלצריות המקסימות, ולששת על הארגון.

    דרג את התוכן:

      תגובות (14)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      תודה לכן על הביקור והכיכוב!
        19/5/11 00:15:
      תודה על ההמלצות.
        18/5/11 23:41:
      נהדר , תאווה לעיניים ... שווה לבקר

      צטט: רומפיפיה 2011-05-18 18:00:24

      נשמע משובח ביותר..

      והכתובת?????

       

      הם יושבים ב

      גיבורי ישראל 17, נתניה
      יש להם סניף גם בתל אביב, כרגע בשיפוצים.
        18/5/11 18:00:

      נשמע משובח ביותר..

      והכתובת?????

      צטט: .רפאלה 2011-05-17 19:59:47

      יאמייייייייייייייייי. פוסט מעולה. חיפשתי כמה וכמה פעמים את כתובת המסעדה ולא מצאתי. אם תקראי את תגובתי , אנא, כתבי לי בפרטי..אודה לך מאד. אני חיפאית..אך אלך למסעדה כזו. אני מאד אוהבת את האוכל האסייתי. תודה למידע. ******

       

      היי

      המסעדה בנתניה, יש להם סניף נוסף בתל אביב, כרגע בשיפוצים

      הנה האתר שלהם עם כל המידע במקרה ואת מגיעה לאזור:

      http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=9420

        17/5/11 19:59:
      יאמייייייייייייייייי. פוסט מעולה. חיפשתי כמה וכמה פעמים את כתובת המסעדה ולא מצאתי. אם תקראי את תגובתי , אנא, כתבי לי בפרטי..אודה לך מאד. אני חיפאית..אך אלך למסעדה כזו. אני מאד אוהבת את האוכל האסייתי. תודה למידע. ******

      צטט: אביגדור של המלך 2011-05-17 14:47:02

      נראה מקסים!

       

      אכן, הפרזנטציה של המנות היתה מקסימה. ניכר שיש שם יד אוהבת.

      נראה מקסים!
      זה נראה טעים
        16/5/11 15:25:
      תודה על הביקורת מעוררת התיאבון גם לאחת כמוני שלא משתגעת בדרך כלל על אוכל אסייתי ורק לאחרונה התחלתי להכיר בנפלאות הסושי. :-)
        15/5/11 17:42:
      היה באמת טעים כאשר החלק הטוב ביותר מבחינתי היו מנות הסושי. אין ספק שהשירות היה מעולה וכל זאת כאשר המסעדה היתה די מלאה.
        15/5/11 13:03:
      נהייתי מוגו מכל הקריאה השופעת של התפריט המפוצץ
        14/5/11 20:20:
      באמת נראה שזה כל התפריט אבל התפריט שם כל כך עשיר שאם היינו אוכלים את כל התפריט היו צריכים גרר בשביל לההחזיר אותנו אבל באמת שפע כזה, שירות כל כך יעיל ובנדיבות הרבה זמן לא היה לנו נו שיזמינו למוג'ו בתל אביב כי בא לי תיאבון כעת