עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    גיוזה יפנית של השף גבה רוזן:

    4 תגובות   יום שבת, 14/5/11, 09:15

    במדור הטכניקות של אתר הסטאר שף האמריקאי המשובח מציג לאחרונה השף גבה רוזן הכנת כיסני גיוזה .

    לשף מסעדה בפוטלנד ומנת הכיסנים מוגשת בקביעות בתפריט היומי.

    ''

    מקור

    השף עבר השתלמות ביפן וחזר למסעדה שלו הנקראת  Biwa ושוכנת בפורטנלנד עם הרעיון הטעים.

    אז מה חדש ?

    הטכניקה של טיפול ורידוד הבצק והן המלית והמטבל.

    המתכון המלא מפורט כאן וכולל סרטון המדגים את הכנת הבצק ורידודו דק במכונת פסטה.

    הבצק מכיל רק קמח ,מעט מלח ומים (4 כוסות קמח רגיל, כף מלח וכוס מים) .ולהבדיל מבצק פסטה הוא בהיר.

    לאחר לישה הוא חייב לנוח (לשם הקלה על רידודו) למשך שעות ספורות.

    את הבצק מרדדים בתחילה ידנית עם מערוך על מנת לשטחו מעט ואז מעבירים אותו במכונת פסטה עד שהוא דק מאוד.

    להכנת הכיסונים קורצים 100 עיגולים בעזרת חותכן עגול .

    המלית מעניינת וכוללת בשר (חזיר) טחון, כרוב (שעמד לו עם מלח לפרק זמן),שום, פלפל שחור ,בצל ירוק וגם ג'ינג'ר טרי .איזה טעמים !

    ממלאים את עיגולי הבצק במלית , סוגרים לכיסן ומבשלים במים רותחים.

    לאחר הבישול עוברים הכיסנים טיגון קל בשומן (חזיר) ומוגשים עם פנכת רוטב כהה המורכב משמן, רוטב סויה וחומץ אורז.

    אפשרי לאמץ את הבצק גם עם הרכב מלית שונה.

    השף פתח לי את התיאבון על הבוקר ... קריצה

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        15/5/11 13:34:
      אכן, תודה יקירתי
        15/5/11 06:42:
      יותר ויותר, מכונת פסטה נראית מצרך חיוני...:) נראים מאד עדינים הכיסונים האלה, שמחתי לראות :) שבוע טוב
        14/5/11 22:32:
      גם אני , תודה רבה
        14/5/11 10:00:

      אני מודע לעידון ולקלילות של המטבח היפאני, אך משום מה, טרם הגעתי אליו.

      תודה.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין