עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    פסטיבל CHEFS IN BLACK- "בלאק".

    4 תגובות   יום חמישי, 12/5/11, 08:38

    ''

    BLACK היא רשת ידועה, והבשרים שלה מפורסמים. מה שאומר הרבה לקוחות חוזרים. אז כדי שלא ישעמם יש המון הפתעות. אז פעם זה היה מבצע "חגיגה משפחתית " (http://cafe.mouse.co.il/post/1980752/) , פעם אלה סוגי בירה מיוחדים שבאים לביקור, והפעם - פסטיבל חדש, שבו ארבעה שפים מתארחים ומציגים מנות מיוחדות תחת הנושא של "בשר טחון" כשכל אחד לוקח את הרעיון לכיוון אחר, טעים ומרתק.

    "בואו לטעום את המנות החדשות" הזמין אותנו שף צחי בוקששסטר, ואיך נסרב?

    שולחן הבלוגרים נפתח, והמנות החלו לזרום.

    ''

    (בתמונה למעלה- מימין לשמאל - שף אייל לביא, שף דרור פילץ, שף נועם דקרס ושף צחי בוקששסטר. נעדר מהתמונה- שף לאון אלקלאי שהיה בנסיעה דחופה).

    המנה הראשונה שדגמנו היתה של שף אייל לביא, שף מסעדת רוקח 73, שהכין המבורגר טרטר, צרוב קלות בגריל עם איולי צ'יפוטלה מעושן (לי הוא היה חריף), וסלט פלפלים קלויים מתקתקים. הצריבה הקלה נתנה לו גוון נוסף של טעם והפלפלים היו עשויים במתיקות עדינה ועדיין שמרו על צורתם ומרקמם הבשרני (בתמונה למטה).

    ''

     המנה השניה שהגיעה לשולחננו היתה המנה של שף נעם דקרס, שף קבוצת ליליות שהגיש קציצות בשר עם בורגול וצימוקים על תבשיל בצל ירוק ושעועית ענק. (בתמונה למטה). מה שהכי אהבתי במנה היתה החמצמצות הלימונית שנתנה טוויסט שונה לבשר, והשעועית שהיתה עשויה במדויק.

    ''

    המנה השלישית שהוגשה היתה מנתו של שף דרור פילץ, אמן הבשרים המעושנים שהלך על הכיוון הפטריוטי והגיש המבורגר עם חטיף פלאפל וצ'יפס פריך. החטיף התגלה כגירסה משודרגת של "ביסלי פלאפל", והצ'יפס אכן היה משודרג בכמה רמות ממה שאנחנו רגילים. (בתמונה למטה).

    ''

    המנה האחרונה מתוך פסטיבל השפים, מנתו של שף לאון אלקלעי , השף היועץ של מסעדת טרנטינו, היתה המנה הפייבוריטית שלי (והיה קשה לבחור!) - מנה המכונה "BLACK BANGKOK" והיתה בכיוון האסיאתי  של שיפודי בשר מעודנים עם רוטב קארי תאילנדי ריחני ואורז מטוגן. השיפודים היו עשויים בדיוק במידה, וישבו על אורז שהמילה "טעים" קטנה עליו. התיבול היה מדויק, האורז היה עשוי "אחד אחד" והקארי היה פיקנטי במידה ושופע חלב קוקוס עסיסי, ומעל הכל כמובן בוטנים מרוסקים שנותנים את הייחוד שלהם למנה.. זה היה שלב ליקוק האצבעות. לצערי שף אלקלעי לא היה באירוע.  (בתמונה למטה).

    ''

    בין לבין הצוות של שף צחי בוקששסטר פינק אותנו בחלת הבצל הידועה של המקום, ככה בשביל הכיף (בתמונה למטה) והיא נטרפה בידי שלוש בנות עדינות...

    ''

    פסטיבל השפים יערך החל מה15 למאי (ממש אוטוטו) ועד 30 ליוני, המחיר לאחת מהמנות הנ"ל הוא 65 שקלים (והמנות מאד נדיבות ומאד משתלמות), והבונוס- מי שמזמין את אחת המנות יוכל לקבל 1/3 בירה קרלסברג ב15 שקלים, וחצי ליטר ב19 שקלים.

    הפסטיבל יתקיים בכל סניפי הרשת למעט סניף עזריאלי שהוא סניף טייק אווי.

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        14/5/11 16:10:
      נראה מעולה, במיוחד המנה השלישית של השף לאון אלקלאי
        13/5/11 08:00:
      נקרא טעים והדיל שווה

      צטט: *יואל* 2011-05-12 10:51:25

      תודע על המידע המעניין נשמע מעניין במיוחד המנה של ליאון אקלעי כתבת יפה מאוד\

      תודה. המנה של ליאון אכן היתה מבחינתי המנצחת, אם כי גם לאחרות היו זוויות מעניינות על הנושא.

       

        12/5/11 10:51:
      תודע על המידע המעניין נשמע מעניין במיוחד המנה של ליאון אקלעי כתבת יפה מאוד\