עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    זחוג אמיתי (ירוק)

    10 תגובות   יום רביעי, 4/5/11, 22:12

    גם השבוע הגעתי למסקנה שלכל בשלן חובה שיהיה טועם אחד לפחות ,פיינשמקר מהיימן שמבין באמת (גם) באוכל .

    הזחוג הזה עבר בגדול את מבחן הטעם והריח ומתברר שהוא משביח בכל יום שחולף. קבלו את הזחוג האוריגינלי והטעים ביותר שאכלתם !.

    זחוג ירוק

    חומרים :

    500 גרם פלפל חריף ירוק טרי ,לחתוך כל פלפל ל-3 חלקים ,להשאיר את הגרעינים

    צרור שלם של כוסברה (לקטום קצוות ולרחוץ היטב)

    ראש שום שלם, קלוף ,לחצות כל שן שום

    לתיבול:

    1 כפית כמון

    60 מ"ל שמן זית

    מלח דק לטעם (תתחילו עם חצי כפית ואף יותר)

    אופן ההכנה:

    לשים חלק מהפלפלים בבלנדר.ולהתחיל לטחון . להוסיף את יתר הפלפלים.

    לחתוך את צרור הכוסברה למספר חלקים ולהוסיף בהדרגה לבלנדר.

    לערבל הכל יחד עד קבלת תערובת טחונה היטב .

    להוסיף בהדרגה את שיני השום החצויות ולערבל הכל יחד.

    להעביר את התערובת דרך מסננת (מתכת) . בדרך זו יגרו כל הנוזלים העודפים וישאר זחוג סמיך וטוב.

    את הנוזלים (כמות של מעל כוס) אין צורך לשמור.

    להוסיף לזחוג:

    כפית כמון טחון (או יותר לפי הטעם)

    מלח שולחני לפי הטעם

    רבע כוס שמן זית (60 מ"ל)

    לערבב הכל יחד. לטעום בזהירות ולתקן תיבול.

    להעביר לצינצנות ולאחסן במקרר.

    [IMG_1946.jpg]

    קחו הצצה למסעדה החדשה של יותם אוטולנגי : NOPY

    -

    פרוייקט הולנדי חדש - ירקות כמו אמיתיים עשויים טקסטיל

    הפרוייקט מבית  li edelkoort הוצג בשבוע העיצוב במילנו 2011 . לחצו על התמונה להגדלתה .

    ''

    מקור וצילומים נוספים

    ''

    והביצוע הזה נהדר:

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      על טעם וריח אין מה להתווכח
        5/5/11 12:44:

      כל אחד וטעמו הוא. גם לאחר ניקוי החרצנים ,עדיין יהיה חריף כהוגן...

      כללית אני בדעה שחריף מוגזם מנטרל את כל יתר הטעמים .

        5/5/11 12:00:

      צטט: רויטל ברזילי 2011-05-05 09:48:36

      לטעום בזהירות זה רעיון טוב :)

       

      תודה :)

        5/5/11 11:59:

      צטט: mos7 2011-05-05 08:54:27

      אני מת על חריףףףףף

      גם אני !!  וגם על חריפים ....... קריצה 

       

        5/5/11 09:48:
      לטעום בזהירות זה רעיון טוב :)
        5/5/11 08:54:
      אני מת על חריףףףףף
        5/5/11 08:02:

      צטט: רוח האדם 2011-05-05 07:58:37

      אני "שכנזי" לפלפ חניתה, לא יכול לאכול כאלה חריפים...
      ואגב....

       למה "זחוג" ולא סחוג - ומה היה אומר על זה זיגמונד?..

       

      כי כך זה באמת נכון להיקרא .זה הדבר האמיתי.

      (אני אוכלת בכפית ... נסה פעם ).

       

        5/5/11 08:00:

      צטט: topron 2011-05-05 07:19:17

      חריףףףףףףףףףף :-))

       

      לא חריף מאוד, בדיוק במידה הנכונה.

        5/5/11 07:58:

      אני "שכנזי" לפלפ חניתה, לא יכול לאכול כאלה חריפים...
      ואגב....

       למה "זחוג" ולא סחוג - ומה היה אומר על זה זיגמונד?..

        5/5/11 07:19:
      חריףףףףףףףףףף :-))

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין