עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    סלט עדשים ואשכולית אדומה

    2 תגובות   יום ראשון, 1/5/11, 22:57

    ''

     

    פתאום כשבישלתי את העדשים למג'דרה אמרתי לעצמי, למה לא נבשל חלק לסלט?

     

    כוס עדשים מבושלות

    חצי אשכולית אדומה ( גם תפוז בשרני הולך)

    1 ראש שומר קטן וצעיר פרוס

    כף אוכמניות מיבשות

    בצל סגול קטן פרוס

    נענע

    שמן זית

    לימון

    מלח, פלפל, כמון

     

    לפלט את האשכולית לבשר בלבד. לערבב עם על החומרים. לקצוץ עלי נענע ולהשרות כמה שעות ברוטב.

    ''

     

    זהו!

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        1/5/11 23:43:

      צטט: לוחש לסירים 2011-05-01 23:20:07

      לא צריך כוס ערק ליד?

       

      הולך עם מחייא

        1/5/11 23:20:
      לא צריך כוס ערק ליד?

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון