עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    אֶלְבַּרְרֵיר למימונה

    0 תגובות   יום שני, 25/4/11, 14:03

    תסעדו ותרבחו

     

     

    ''

    שתים וחצי כוסות קמח

    שתים וחצי כוסות סולת

    4 ביצים

    2 שקיות אבקת אפיה

    ארבע וחצי כוסות מים

    2 כפות סוכר 

     

    מערבלים הכל לעיסה אחידה, מניחים לתפוח כשעה.

     

    מחממים מחבת טפלון בשימון קל ביותר עם נייר , ויוצקים לביבות

    הלביבה מוכנה כאשר נוצרים בחלק העליון חרירים לא הופכים מסירים ומניחים אחת על השניה.

     

    מגישים חם עם דבש חמאה וקינמון

      

    ''''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון