עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    בואיקוס דה פסחא

    0 תגובות   יום חמישי, 21/4/11, 18:47

     ''

    כוס קמח מצה

    שקית אבקת אפיה

    * יש כיום קמח תופח לפסח

    3 ביצים

    רבע חבילה חמאה

    4 כפות גדושות גבינה רכה

    200 גרם גבינה בולגרית

    2 כפות צהובה מגורדת

    קורט מלח

    קורט זעטר

    קורט אורגנו

     

    מערבלים את קמח המצה עם אבקת אפיה במערבל עד שנטחן דק דק. * אין צורך אם משתמשים בקמח תופח לפסח

    מקציפים במערבל את החלבונים.

    מערבבים יחד את כל החומרים ובסוף מוסיפים לתערובת הצמיגה את

    החלבונים המוקצפים בעדינות.

    מחממים תנור ל200 מעלות

     

    מניחים את הכדורים בתבנית אפיה על נייר אפיה משומן

    אופים עד שמשחים כחצי שעה.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון