עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    הנבחרת: בלוגרי אוכל ,מעצבות תל אביביות וספר בישול חדש:

    3 תגובות   יום ראשון, 3/4/11, 10:09

    הסבב הזה הפך כבר לעניין שבשיגרה. לתת כאן בבלוג האוכל (נו, גם בלוג העיצוב והחיים הטובים) פודפורנו להמונים במה לאומנים ויוצרים מהעולם ובמיוחד מישראל - מוכשרים אחד אחד הטובים בתחומם. אנשים שיצירתם עומדת במבחן המקוריות והאותנטיות . אומנים יצירתיים, צנועים עם ראש קצת אחר העושים עבודה טובה . עניין פשוט ? אבל לא פשוט למצא. ובלי פרסומות בבקשה .

    והפעם : שני גברים במטבח- שני בלוגרי אוכל משובחים ושתי מעצבות מישראל: מעצבת תכשיטים ומעצבת בגדים. וגם ספר בישול טרי וחם כבר על מדף ספרי הבישול בחנויות הספרים:

     

    1. בלוג האוכל של אביעד

    למה? גם בגלל הפוסט העוסק בקבבים רומניים - מטיטיי וכל היתר גם:

    ''

    -

    קראתי את אביעד אתמול באחת מקהילות האוכל שברשת. אני אוהבת קבבים רומניים, מאוד. הדוד של אבא נהג להכין דומים במו ידיו במפגשים משפחתיים . הוא עשה אותם כראוי על האש בחצר הבית הקטן במושב. חטפנו אותם לוהטים ..

    אביעד משתף את העולם בידע הרב שלו אודות חומרי גלם,אביזרים ,בשר ואוכל טוב. הבלוג מקצועי ,בעל ניווט נוח לכל קורא ונעים לעין .אביעד מצלם ומתעד נהדר את יצירותיו במטבח וכותב על כך בחן רב. עוד תשמעו על האיש.לכניסה :

    הבלוג של אביעד וגם מקור צילום המנה שלו

    -

    2. מעצבת תכשיטים תל אביבית : נטע גלבוע

    למה גם ? בזכות שרשרת ה Like העדכנית אבל לא רק .

    החנות של נטע גלבוע

    ''

    וגם : זהב וטורקיז:

    ''

    -

    3. מעצבת בגדים Onor

    הקולקצייה נקראת :  Sooooo sexy... ולא לחינם.

    למה ? גם בגלל השמלה האדומה ה'לא קטנה' אבל לא רק:

    ''

    חנות המכירה ופריטים נוספים וגם מקור צילום השמלה

    -

    4. בלוג אפייה ובישול :

    מתקמחים. אפיה ובישול - עולמם הגדול של הבישול והאפייה. 

    לא פשוט למצא צילום אחד שיכול לייצג בלוג אפייה מוצלח כל כך. לחמים ומאפים מגוונים כמו במאפייה משובחת.

    שווה :

    ''

    ---

    ''

    -

    ומספר מילים לסיום פוסט זה : בסוף השבוע בקרתי באחת מחנויות הספרים שבקניון הגדול,סיבוב קצר בחנות הביא אותי לערמת ספרי הבישול החדשים. ספר הבישול היפה, המקורי והמזמין ביותר לטעמי היה של מרילין איילון . אחזתי בספר , דפדפתי והתרגשתי (ולא בגלל שמרילין איזכרה אותי בהקדמה בספר) .לפני שנים כשצפיתי באלבום צילומי האוכל של מרילין (בפליקר אם אינני טועה) הוקסמתי. היו שם צילומי מנות אוכל נהדרות אחת אחת ועדיין ללא מתכונים. חיפשתי איך להכין ...

    במקביל לכתיבה שלה באחת מקהילות האוכל בארץ, ניסיתי והצלחתי לאתר את מרילין .  ייעצתי לה לפתוח בלוג אוכל בו תוכל לשתף את העולם במטעמיה .מרילין הקימה בלוג אוכל לתפארה שסחף קוראים (מליונים לדעתי) מהארץ ומהעולם. ומעכשיו יש למרילין גם ספר בישול - שווה !

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        4/4/11 10:59:

      יותר מדי בלאגן כאן חניתה, אני הולך לראות מה כתבת על הסנדוויץ' הגדול...

        3/4/11 18:03:
      תודה על ההמלצות :))
        3/4/11 17:13:

      נושאים אחד, אחד.

      תודה.

      ארכיון

      פרופיל