עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סטייק מפורטבלה ביין מצומצם עם בלסמי

    0 תגובות   יום שבת, 2/4/11, 13:56

    " סטייק" פורטבלו בציר יין

    ''

    2 פטריות פורטבלו ג'מבו

    רבע כוס בלסמי

    חצי כוס יין אדום ( השתמשתי בזמורה 208 של ברקן )

    כף רכז רימונים

    פלפל שחור גרוס

    מלח גס

     

    הכנה

    קוטמים את הרגל של הפטרייה. אני מנקה את דפי הנבגים.

    מחממים רבע כוס שמן זית במחבת

    מניחים את הפורטבלות והופכים מפעם לפעם , אפשר גם לעזור להן להצלות עם לחיצה במזלג

    לצלות לפחות רבע שעה תוך כדי הפיכה.

     ''

    ''

    ''

    מוציאים ויוצקים למחבת את הבלסמי והיין ואת הרכז רימונים. ממליחים.

    כאשר בציר מצטמצם לפחות ממחצית מחזירים את הפטריות פנימה לחמש עד 10 דקות מפלפלים בפלפל שחור גרוס.

     ''

    מוציאים

    מניחים על צלחת הגשה ויוצקים מהרוטב המצומצם.

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון