עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    (רק) דברים יפים 23.3.2011 :

    6 תגובות   יום חמישי, 24/3/11, 01:08

    1. ואזה עם אפשרות תלייה עשויה זכוכית מנופחת ביד:

    ''

    מקור ופרטים נוספים

    2. קרש חיתוך לבשלנים דייקנים במיוחד:

    ''

    מקור ופרטים נוספים

    3. גרבוני 'עקוב אחרי' כמו טוויטר:

    ''

    מקור

    4. מתנות קטנות ומעוצבות עשויות סוכר מייפל בעיצוב קנדי:

    ''

    בצילום למעלה: שוקולד לבן צבוע ידנית - מקור ופריטים נוספים

    5. לתת למישהו אחר לשבור ת'כלים:

    ''

    6. משקה אהבה ?

    ''

    מקור ופרטים

    7. קצב , לקום ולרקוד ..

    ''

    8. טוסטר שמסוגל לעשות טוסטים מדוגמים:

    ''

    פרטים ומקור

    9. ציירת בריטית: מרי ג'יין אנסל

    הציור: Girl Inclined

    ''

    הציור גדול

    חלק מהגלריה - The Beauty of the Hours

    10. צלמת שוודית Lina Scheynius

    מצלמת גם בלונדיניות:

    ''

    צילומים נוספים והמקור

    11. להכין חרדל בבית :

    ''

    לקחת 50 גרם זרעוני חרדל (נמכר במארזי תבלינים בכל מרכול):

    ''

    לשים את זרעוני החרדל בכלי זכוכית.

    לערבב פנימה:

    45 מ"ל חומץ יין אדום

    60 גרם בירה (השתמשתי בטובורג RED)

    לתבל בפלפל שחור גרוס טרי ומעט מאוד תבלינים (פלפל אנגלי טחון,מוסקט)

    לערבב הכל. להניח בחוץ לפחות ל- 24 שעות.

    לטחון הכל היטב במעבד מזון .

    להעביר לצינצנת קטנה לאחסן בקרור.

    החרדל משביח עם הזמן (בעל חריפות מתונה)

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (6)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        26/3/11 10:01:
      תודה רבה חברים יקרים
        24/3/11 18:27:
      כמעיין שאינו יבש את.
        24/3/11 16:51:
      YES. תודה :)
        24/3/11 16:22:
      שוקולד לבן יא יייייייי :)
        24/3/11 10:48:
      פוסט נהדר ושימושי. הכי אהבתי את הטוסטר. חייך אותי. תודה יקירה ו* לאה
        24/3/11 07:12:

      קיבלתי רעיון למתנה לעצמי : קרש החיתוך.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין