עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    קרפצ'יו זוקיני

    0 תגובות   יום שבת, 12/3/11, 14:43

     

    בסדנא של אורן וייס קיבלנו מתכון עם שמן זית זיתא אני שיניתי והנה המתכון:

    1-2 קישואים נקיים לא מקולפים

    כף או שתיים שמן זית

    כף שמן אבוקדו

    כף לבנה עיזים של משק יעקבס

    עלי נענע

    מלח

    כמה טיפות מיץ לימון

     

    פורסים את הקישוא על המנדולינה בחלק הדק בזהירות!!!!!! ( עדיף עם כפפה)

    מחממים מחבת פסים היטב

    יוצקים שמן זית על הפרוסות הדקיקות

    צורבים לכמה שניות מכל צד בזהירות ( לא לקרוע)

    מניחים על צלחת הגשה

    מפזרים נענע קצוצה

    יוצקים טיפות לימון סביב

    יוצקים שמן אבוקדו לקישוט וטעם

    מניחים כף גבינת עיזים במרכז ומגישים

    ''

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון