עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    רוטב פיקנטי נפלא בסגנון מלזי

    14 תגובות   יום שני, 28/2/11, 21:00

    הוא גם מלזי גם פיקנטי ובעיקר אדום וחריף אש !

    רוטב טעים ,חריף,פיקנטי ובעל ריח  'מרענן' .פותח תאבון , מעורר חשקים .. שילוב הטעמים של הג'ינג'ר-שום-צ'ילי מעולה.

    מה עושים עם הרוטב ?

    מתבלים כל מאכל שדורש פיקנטיות . גם סלט/ירק.

    בצילום למטה : מעט רוטב על גבינה לבנה רזה .בערבוב מתקבל ממרח מצויין.

    זהו, אני התאהבתי בחריף הזה , אולי גם אתם:

    -''

    בצילום למעלה: פלפלי צ'ילי בשוק

    מפינת המתכון הזריז:

    רוטב צ'ילי-ג'ינג'ר-שום

    במעבד מזון לטחון יחד את כל המרכיבים עד קבלת רוטב אחיד :

    6 פלפלי צ'ילי טריים חריפים ,לקטום קצוות להשאיר גרעינים ,לחתוך כל פלפל לשניים 

    חתיכת שורש ג'ינג'ר טרי (כ- 3 ס"מ) קלוף חתוך גס

    4 שיני שום גדולות חצויות

    70 מ"ל מים

    2 כפיות מלח דק

    5 כפות סוכר לבן

    3-4 כפות מיץ לימון סחוט טרי

    לשמור בקרור.

    ''

    ''

    ''

    הכנה,כתיבה,צילום וטעימה : חני הראל

    דרג את התוכן:

      תגובות (14)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        2/3/11 14:35:

      צטט: hansom 2011-03-02 13:11:32

      הי, יש אפשרות לעקוב אחרייך גם בפייסבוק?

       

      וודאי , תחת שמי המלא באנגלית או תחת פודפורנו . (את הפוד פורנו בפייסבוק אני לא מצליחה לעדכן בשוטף כל הזמן)

      אפשרי גם להירשם לפיד/לקבלת עדכוני מייל דרך הבלוג מחוץ לקפה , זהה לזה שכאן רק בפלטפורה שונה.

      תודה

        2/3/11 14:33:

      צטט: rossini 2011-03-01 18:29:35

      לטעמים אסיאטיים, לא הצלחתי להתחבר ...נבוך

       

      OK אולי פעם .. :)

        2/3/11 14:32:

      צטט: ...אירית... 2011-03-01 18:21:25

      לשון בחוץעשית כאן ריר בפה. שוב :)

      נראה נפלא האדומים האלה...

      חריפ עם כל דבר!

      תודה

       

      תודה, הולך עם כל דבר .

        2/3/11 13:11:
      הי, יש אפשרות לעקוב אחרייך גם בפייסבוק?
        1/3/11 18:29:

      לטעמים אסיאטיים, לא הצלחתי להתחבר ...נבוך

        1/3/11 18:21:

      לשון בחוץעשית כאן ריר בפה. שוב :)

      נראה נפלא האדומים האלה...

      חריפ עם כל דבר!

      תודה

        1/3/11 17:08:

      צטט: דנה.גל 2011-03-01 17:05:56

      אווווו שורף! נשמע טוב, תודה

       

      שורף מתון לטעמי. תודה !

        1/3/11 17:07:

      צטט: רוח האדם 2011-03-01 12:28:53

      בדיוק היום החריף הזה - כשיש לי פצע בחניכיים.....

       

      כן, לא מומלץ לבעלי רגישות בפה/בקיבה . גדון אתה חייב להכין .הרוטב הסמיך מעט עם הקירור וליווה סלט וחזה עוף. רוטב ממכר !

      שיעבור לך מהר.

      (שוקלת לעבור ליצור המוני..)

        1/3/11 17:05:
      אווווו שורף! נשמע טוב, תודה
        1/3/11 17:04:

      צטט: Raindrop 2011-03-01 11:09:30

      נראה טוב. הולך לנסות את זה עם סנדוויץ' טונה. אולי אתן קודם לחתול שלי לבדוק איך יצא כסף

      לא נוסה על הולכים על 4 .

      מחכה לקרא איך יצא ... תודה

       

        1/3/11 17:03:

      צטט: foxman69 2011-02-28 22:07:58

      בא לי החריף הזה ...

       

      יאללה רוץ להכין , טעים בטרוף !

        1/3/11 12:28:
      בדיוק היום החריף הזה - כשיש לי פצע בחניכיים.....
        1/3/11 11:09:

      נראה טוב. הולך לנסות את זה עם סנדוויץ' טונה. אולי אתן קודם לחתול שלי לבדוק איך יצא כסף

        28/2/11 22:07:
      בא לי החריף הזה ...

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין