עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    אוכל - 3 המלצות טעימות במיוחד :

    8 תגובות   יום שני, 28/2/11, 15:37

    ממה נתחיל ?

    1. המלצות על שני בלוגי אוכל חדשים ומשובחים והם משלנו :

     

    יחד עם זה שחלקם הקטן של בלוגרי האוכל/פוסטים ישראליים הפכו בעת האחרונה לבמת פרסום/ארוחות/מתנות חינם וכדומה ,עדיין המגמה מצומצמת .מרביתם של הכותבים המובילים ברשת עוסקים בגסטרונומיה נטו. בשביל זה אנו כאן .

    נכון , אף אחד לא משלם לנו על פוסטים משובחים אבל תגובות הקוראים בארץ ובעולם הן החלק המתגמל. כן, מרבית בלוגרי האוכל (גם אני) מקבלים פניות יחצ"נות .בסה"כ שיקול הדעת והדעה האישית שלנו הן הקובעות .

    כוותיקת בלוגרי האוכל בארץ (כנראה גם בגיל..קריצה) אני שמחה תמיד לתת במה לבלוגי אוכל צנועים ומשובחים וחדשים שחלקם נולדו/התגלו זה עתה ועוסקים רק באוכל ומידות טובות . קבלו את הנבחרת החדשה: 

     

    א. בלוג אפייה העוסק באפיית לחמים : הלחם של גיורא.

    ב. Pasta every day - ישראלית על האגם .

    -

    -

    2. מתכון של אימא שלי:

    מאז שפרסמתי אתמול את המתכון בבלוג האוכל שלי , הפוסט הזה מוצף בכניסות.כנראה שכל הקוראים רצים ומכינים את העוף ,ספרתי לאימא, היא חייכה ושמחה. אז ככה זה היה בערך ...

    ישבנו לאכול ואימא קרבה לשולחן בידה סיר ריחני במיוחד. "אילתרתי..הכנסתי כל מיני .."כשאימא אומרת את זה כך זה ברור וצפוי שכאן מדובר במעדן . קיבלתי מנה נדיבה מהעוף של אימא וביקשתי תוספת. (את שקרה לצלחת אחסוך לכם כאן ידידי קריצה  ...) התבשיל הזה היה כל כך טעים. "בואי נשב, ספרי לי איך הכנת .." אמרתי לאימא בסוף השבוע . וזה מה שיצא נכתב מילה במילה.אין הפעם צילום.תאמינו לי שזה מעדן ורוצו למטבח להכין גם כן.
    All In One העוף של אימא שלי
    אפשרי להכפיל/לשלש כמויות
    סיר קטן עם מכסה
    לשתיים עד 4 מנות
    שני כרעיים נקיים וללא עור
    לתבל את הכרעיים בפלפל שחור,מלח גס וכמון.
    לטגן את הכרעיים 2 דקות מכל צד להשחמה , בסיר קטן.
    להוסיף לסיר:
    בצל קצוץ גס
    חצי פלפל אדום חתוך לקוביות גסות.
    לערבב ולהוסיף חצי כוס יין לבן חצי ייבש.במידה ואין יין הוסיפו מים.
    לבשל מכוסה על להבה קטנה במשך חצי שעה.
    לערבב מדי פעם בכדי שהתבשיל לא יידבק.
    להוסיף לסיר פפריקה מתוקה,שתי עגבניות גדולות או 3 בינוניות חתוכות לקוביות גסות.
    להוסיף לסיר חציל בינוני נקי בקליפתו חתוך לקוביות גדולות בערך 2 על שלושה ס"מ לערבב הכל.
    להמשיך לבשל על להבה נמוכה עוד מחצית השעה. לבחוש מדי פעם.
    לקראת סוף הבישול להוסיף שן שום פרוסה.
    להגיש על פסטה או אורז.
    -
    3. נסיימה לא בזמר אלא בפרסומת לבירה:
    ''
    דרג את התוכן:

      תגובות (8)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        2/3/11 23:22:
      תודה ענקית אילנה . תודה חברים.
        2/3/11 18:02:
      הבטחתי ואני מקיימת. מתכון הארטישוקים ותפוחי האדמה אלוהי. בדרך כלל אנחנו רגילים לאכול את הארטישוק אחרי הרתחה במים ולימון, כאן מדובר בשידרוג טעמו לרמות חדשות ומרתקות. מומלץ לגמרי.
        1/3/11 09:51:
      אוהבת את מתכון העוף * * * תודה רבה לאמא בוקר נפלא :-)))
        28/2/11 23:29:
      תודה חמה על ההמלצות. לחשוב על ישראלית על אגם קומו מעורר קנאה, אבל גם המון פירגון. איזה מקום נהדר. אני כבר עומדת לנסות את הארטישוקים ותפוחי האדמה שהציעה.אני אדווח איך הם יצאו.
        28/2/11 21:36:

      תודות חברים יקרים ,שרון, מיכל.

      גדון, כל אחד שיעשה כרצונו . שהקורא ישפוט .

      לטעמי פרסום באופן כזה הוא גס,זול ומפספס את המטרה ועובד בחלק מהמקרים הפוך.

      הכל עניין של מינון וטעם טוב/רע. תודה יקירי.

        28/2/11 19:30:

      "יחד עם זה שחלקם הקטן של בלוגרי האוכל/פוסטים ישראליים

      הפכו בעת האחרונה לבמת פרסום/ארוחות/מתנות חינם וכדומה."

          *

      כמה שאת צודקת.....

         ואגב...גם כאן בקפה תופעה זו הולכת ומתפשטת...

        28/2/11 18:45:
      נפלאה שכמוך. תודה על ההמלצות.
        28/2/11 17:40:
      חיבוק סירים חם :)

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין