עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    כבר לא צריך להתאפק !(פיצה עם שמנת-סלמון מעושן-שמיר)

    10 תגובות   יום שבת, 19/2/11, 12:34

    "יצאת כבר ..?" אני שואלת.

    "דקות ספורות ואני מגיע .."

    "אני רצה ללבוש משהו .."

    "את לא באמת צריכה !.."

    מוקדש לך.

    והפעם עוד מתכון להיט מבית פודפורנו להמונים. פיצה דקיקה אפויה עם בצל סגול.

    להגשה :מורחים את הפיצה בשמנת חמוצה מתובלת בשמיר,גרידת לימון ופלפל שחור. מסדרים מעל סלמון מעושן ..מעדן נפלא.

    מומלץ להכין רק למי שאתם אוהבים ...מאוד.

    בתמונה: הפיצה האפויה ללא ציפוי השמנת-סלמון:

    ''

    פיצה עם סלמון מעושן,שמנת חמוצה ושמיר

    החומרים לבצק:

    חצי כוס מים חמימים

    כפית וחצי דבש נוזלי

    כפית שמרים יבשים= 3 גרם

    כוס וחצי קמח רגיל = 210 גרם

    חצי כפית מלח גס

    כף שמן זית

    -

    מעט שמן זית לשימון הבצק

    -

    בצל סגול בינוני פרוס דק מאוד

    לציפוי:

    חצי כוס שמנת חמוצה 15% (קצת יותר מחצי מיכל רגיל)

    כ- 2 כפות שמיר קצוץ

    מעט גרידת לימון

    כפית מיץ לימון

    -

    100-200 גרם סלמון נורבגי מעושן (מארז אחד קפוא=100 גרם) להפשיר סמוך להגשה

    הכנת הבצק:

    לערבב חצי כוס מים חמימים עם דבש. לפזר מעל את השמרים, לנער קלות את הכלי. לכסות ולהניח לתסיסה עד שהתערובת מבעבעת כ- 10 דקות.

    בקערת מיקסר לערבב: קמח ומלח.

    להוסיף את תערובת השמרים וכף שמן זית. לערבב לבצק חלק. ללוש כ- 4 דקות.

    להדליק את התנור לחום הגבוהה ביותר כ- 250 מעלות.

    להתפיח את הבצק כ- 40 דקות.

    ללוש את הבצק המותפח.ליצור כדור ולהניח ל- 15 דקות מכוסה.

    לרדד את כדור הבצק דק לעיגול בקוטר כ- 37-38ס"מ.

    למרוח את הבצק (עם היד) במעט שמן זית.

    לפזר מעל את טבעות הבצל הסגול.

    לאפות את הפיצה כ- 10 דקות בתנור החם (מומלץ להפעיל את הטורבו במחצית הזמן לפחות).

    להוציא מהתנור ולצנן מעט.

    הגשה:

    לערבב את חומרי ציפוי השמנת ולמרוח על הבצק.

    מעל לסדר חתיכות סלמון.

    להגיש מיד ולהתענג.

    ''

    מקרוב:

    ''

    הכנה,כתיבה,צילום : חני הראל

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/2/11 15:29:
      תודה חברים ,
      גדון בעד אהבה ,צורך קיומי ..יומי u know .
        21/2/11 08:44:
      מתי יוצא המשלוח ?
      נראה מעולה !
      *
        20/2/11 19:24:
      אני מעדיף אותה "עבת ירכי בצק" את הפיצה שלי,
      ועם הרבה פחות משחקים כתוספות המכסות אותה,
      אבל העיקר שיש לך "מישהו שאת אוהבת...מאד..."
        20/2/11 17:15:
      עשית תיאבון...
        20/2/11 16:06:
      תודה רבה חברים ,
      המאפה טעים מאוד, רצוי לאכול חם..
        20/2/11 11:25:

      פיצה מדהימה ומקורית *
      שילוב טעמים נפלא, לטעמי.
      יאמי! אין עליך :-)
        19/2/11 16:42:

      ישר לז'ורנל מודפס כרומו !

      תודה.

        19/2/11 16:39:
      תודה לך!
      מיד נכנס לרפרטואר....:-)
        19/2/11 13:10:
      בשמחה ובתאבון יקירתי .
        19/2/11 13:05:
      תודה חני! יודעת בדיוק למי אכין את זה!

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין