עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    ז'אק טורה מלמד להכין לבבות שוקולד פטל !

    4 תגובות   יום חמישי, 3/2/11, 21:33

    חברים יקרים , המאסטר שוקלטייר ז'אק טורה ימתיק לכם את סוף השבוע .

    בסרטון הבא ידגים ז'אק טורה הכנת לבבות של שוקולד פטל.

    סרטון 7 הדקות מלווה בטיפים , באנגלית טובה במבטא צרפתי מתנגן .

    - כיצד להכין סוכר וניל ממקלות וניל וסוכר

    - טיפ לטמפרור נכון של שוקולד

    - מה עושה הספטולה (עבודה נקייה )

    - כיצד מבשלים את הפטל בשמנת מתוקה

    - שימוש בבלנדר מוט גדול

    - שלבי הכנת הגנאש השמנת-פטל הכולל גם סירופ תירס, סוכר אינוורטי ולסיום גם קוביות של חמאה.

    - מתי יודעים שהגנאש מוכן לזילוף ?

    - כיצד מזלפים את השוקולד לתבנית הלבבות?

    - כיצד (לאחר קירור והתמצקות השוקולד) מורחים שכבת שוקולד נוספת, בזריזות .

    - כיצד מוציאים את הלבבות היפיפיים ?....

    - לקראת סיום הסרטון ז'אק חוצה בונבון אחד לשניים וטועם .. וזה נראה מושלם !

    המתכון המלא נמצא : כאן -<-- גם מקור הצילום.

    האתר של ז'אק טורה : כאן

    תהנו , סוף שבוע טעים ,חמים ונפלא ! 

     

    ''

     

    מוזיקה בבקשה:

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/4/11 21:55:
      מעולה
        5/2/11 10:02:
      יאמי :)
        4/2/11 22:54:
      תודה
        4/2/11 12:17:
      לך*

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין