עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    עוף עם בצלים סגולים בבלסמי- מהסדנא של אהרוני

    1 תגובות   יום שישי , 21/1/11, 23:30

    השבוע הייתי בסדנא של אהרוני

    למדתי והכנתי:

    המתכון

    4-5 כרעיים חצויות

    5 בצלים סגולים חצויים

     

    לרוטב:

    3 כפות שמן זית

    שליש כוס חומץ בלסמי

    2 כפות תימין

    רבע כוס סוכר חום

    כף ג'ינג'ר מרוסק

    1.5 כוס מים

    מל"פ

     

    ההכנה

    מערבבים את חומרי הרוטב ומשרים בהם את העוף לילה או לפחות כמה שעות.

    מניחים את העוף עם העור כלפי מטה על התבנית ויוצקים את הרוטב.

    מכסים בניר כסף ( לא ראיתי שהוא כיסה וגם אני לא כיסיתי)

    אופים בחום של 180 מעלות. זמן האפיה שעה ורבע סך הכל,

    לאחר חצי שעה מסירים את נייר הכסף, והופכים עם העור כלפי מעל העד שהעוף והבצלים שחומים, רצוי להרטיב עם הרוטב כל הזמן

    מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים עם רוטב ומלח גס.

    ''

    ''

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        25/1/11 09:14:
      נראה מעולה !

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון